Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Petr Cech ile ilgileniyor - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR

        Beşiktaş’ta yönetim yeni sezonda yabancı kuralının da değişecek olması nedeniyle kaleye yabancı bir takviye yapma kararı aldı. Gündemdeki ilk isim, İngiliz basınının da uzun süredir Beşiktaş’la ilişkilendirdiği Petr Cech...

        Chelsea’de kaleyi Thibaut Courtois’e kaptıran 32 yaşındaki eldivenin “Bu durum sadece 1 sezon böyle devam eder” sözleri, sezon sonundaki ayrılığın habercisi olarak yorumlanmıştı. Chelsea ile 2016 Mayıs’a kadar sözleşmesi bulunan Cech’in geldiği nokta, Beşiktaş için güzel bir gelişme olarak görünüyor.

        GÖZLER MOURİNHO’DA

        Ancak süper yıldızın transferi konusunda ‘dev’ engeller de söz konusu. Bunların başında Arsenal ve Liverpool geliyor. İki Premier Lig devi, Cech gibi bir eldiveni kadrolarına katmak için pusuya yatmış durumda. İngiliz basını, özellikle Arsenal’in Cech için 10 milyon Pound gibi bir rakamı gözden çıkarabileceği iddiasında. Ancak Chelsea Menajeri Jose Mourinho da, iki önemli rakibine Cech kalitesinde bir kaleciyi ‘hediye etme’ye sıcak bakmıyor. Burada Beşiktaş için bir diğer tehdit de Real Madrid...

        Casillas’ın düşen performansı sonrası Cech gibi bir alternatifi masaya yatıran İspanyol ekibinin de gelişmeleri takip ettiği öne sürülüyor. Bakalım Beşiktaş devlerle giriştiği bu yarışta Cech’i Vodafone Arena’ya getirecek bir çözüm bulabilecek mi?

        BEŞİKTAŞ ‘KITA’ DEĞİŞTİRİYOR

        Yeni sezon planlamasına başlayan Beşiktaş, Türkiye’ye örnek bir adım atmanın hazırlığında... Fikret Orman yönetimi döneminde, sponsorluk ve pazarlama konusunda yaptığı anlaşmalarla dikkat çeken Siyah-Beyazlılar, hazırlık kampı için ‘kıta’ değiştirme kararı aldı. Her yıl Almanya ya da Avusturya’da yapılan kamplar yerine yeni sezon hazırlıklarının farklı bir kıtada yapılması planlanırken, bu konuda araştırmaların sürdüğü öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ