Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Arda Turan'lı Atletico Madrid sahasında Ronaldo'lu Real Madrid ile 0-0 berabere kaldı - Futbol Haberleri
        ŞAMPİYONLAR LİGİ HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... ATLETİCO MADRİD - REAL MADRİD MAÇININ TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

        Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Arda Turan'lı Atletico Madrid sahasında Real Madrid'i ağırladı. 90 dakikasında gol sesi çıkmayan maç müthiş bir çekişmeye sahne oldu. Özellikle maçın son anlarında Atletico Madrid rakip kaleyi ablukaya aldı ancak Casillas'ı geçemedi. 90 dakika sahada kalan milli yıldızımız Arda Turan da gösterdiği performansla tribünlerden sık sık alkış topladı. 0-0 sona eren bu karşılaşmanın rövanşı 22 Nisan'da Santiago Bernabeu'da oynanacak. Her türlü gollü beraberlik Atletico Madrid'i bir üst tura taşıyacak. 0-0'lık skorda uzayacak olan maçta Real Madrid her türlü galibiyetle yarı finale yükselecek.

        Karşılaşmanın ikinci yarısında bir hava topu mücadelesinde Sergio Ramos'un dirseği Madzukic'in suratına geldi. Yıldız oyuncu bir anda kanlar içinde kalırken hakemin kırmızı kart göstermemesine uzun süre tepki gösterdi. Hırvat golcü sadece Ramos tarafından değil Carvajal tarafından da topsuz alanda sık sık darbelere maruz kaldı.

        JUVENTUS PENALTIYLA KAZANDI

        Çeyrek finalin bir diğer maçında ise İtalyan ekibi Juventus sahasında Arsenal'i eleyerek çeyrek finale yükselen Monaco'yu konuk etti. İlk yarısı 0-0 sona eren maçın ikinci yarısında dakikalar 57'yi gösterdiğinde Juventus'ta kazanılan penaltının başına Vidal geldi. Şilili yıldızın golü takımını 1-0 öne geçirdi. Kalan kısımda başka gol olmayınca ev sahibi ekip sahadan 1-0 galip ayrıldı.

        Bu skorla beraber Juventus, Monaco ile deplasmanda yapacağı maçta her türlü galibiyet ve beraberlik ile bir farklı gollü mağlubiyette de (2-1, 3-2...) üst tura yükselecek.

        ŞAMPİYONLAR LİGİ HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... JUVENTUS - MONACO MAÇININ TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ...
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ