Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe’de kader günleri başlıyor... Süper lig’de ve Avrupa arenasında peş peşe 5 maçlık zorlu seri - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | AHMET SELİM KUL

        Fenerbahçe’de kader günleri başlıyor... Sarı- Lacivertliler’de üst üste oynanacak 5 maçta alınacak skorlar başta teknik direktör Vitor Pereira olmak üzere birçok futbolcunun da takımdaki geleceğini belirleyecek. Kanarya için zorlu maraton yarın Kadıköy’de Kasımpaşa ile oynayacağı Süper Lig maçıyla başlıyor.

        Fenerbahçe’de sakat ve cezalılar nedeniyle önemli eksikler var ve ligin iyi top oynayan ekiplerinden biri olan Kasımpaşa karşısında işleri hiç kolay olmayacak. Lig sınavının ardından Fenerbahçe bu defa Avrupa arenasına çıkıyor. 16 Şubat’ta Lokomotiv Moskova ile İstanbul’da ilk sınav verilecek. Bunun 4 gün sonrasında ise toparlanma dönemine giren Bursaspor ile deplasmanda yine çetin bir lig mücadelesi gerçekleşecek.

        DERBİYLE SON BULUYOR

        Sarı-Lacivertliler, Bursa’da oynanacak maçın ardından bu defa Moskova’nın yolunu tutacak. 25 Şubat’ta Moskova’nın o dondurucu soğuğunda Lokomotiv Moskova ile rövanş maçı oynanacak. Ve Fenerbahçe finali ise derbi karşılaşmasıyla yapacak. Moskova dönüşünde 29 Şubat’ta Sarı-Lacivertliler Kadıköy’de Beşiktaş ile kritik bir lig mücadelesi verecek. Kısacası bu 5 maç Kanarya’da birçok şeyi belirleyecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ