Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de Yıldırım motivasyon! - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Ahmet Selim KUL

        ursa maçında sergilenen futbola rağmen alınan 1 puan ve Robin van Persie ile Vitor Pereira arasındaki gerilim Sarı-Lacivertli camiada keyifleri kaçırmıştı. Ancak kritik Beşiktaş derbisi öncesi başkan Aziz Yıldırım, duruma müdahale etti ve yöneticilerini de alarak Samandıra’ya çıkarma yaptı.

        PEREİRA’YA ŞAKALAR!

        İlk olarak Başkan Yıldırım ve 8 yöneticisi, saat 11.00’de başlayan antrenmanı takip etti. Futbolcuların istekli ve neşeli halleri dikkat çekerken, özellikle oyuncuların teknik direktör Vitor Pereira’ya yaptığı şakalar Sarı-Lacivertli yöneticileri de gülümsetti. F.Bahçe’de ‘olay adam’ haline gelen Robin van Persie’nin de bir hayli keyifli olduğu gözlendi.

        TATLI-SERT UYARI

        İdmanın ardından başkan Yıldırım, yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular öğle yemeğinde bir araya geldi. Sıcak ve samimi bir ortamda yenilen yemekte başkan, yaptığı kısa konuşmada oyuncuları daha dikkatli olmaları konusunda uyarırken ardından

        teknik direktör Vitor Pereira ile bir araya geldi. Başkanın, Portekizli teknik adamla Van Persie krizine dair görüştüğü öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ