Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Vitor Pereira: "Lig bitti diyemem ama zorlaştı" - Fenerbahçe Haberleri

        Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin teknik direktörü Vitor Pereira, Galatasaray maçından sonra açıklamalarda bulundu.

        TT Arena'da golsüz beraberlikle sona eren maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Portekizli hoca, alınan sonuca anlam veremediğini dile getirdi.

        İşte Pereira'nın sözler,

        "Bazen futbol bizi cevaplaması zor sorularla karşı karşıya bırakır. Kim kendi sahasındaoynayan takımdı. Sanki kendi sahamızda gibi bir futbol oynadık. Kazanmak isteyen taraf bizdik. Bu akşam nasıl kazanamadık anlaması zor. Galatasaray kazanmak için ne yaptı? Biz birçok fırsat yakaladık ancak açıklaması zor. Anlayamıyorum buradannasıl galibiyetle ayrılamıyoruz."

        "Futbolda böyle durumlarla da karşı karşıya kalıyorsunuz. Bu sezonun özeti gibiydi akşam. Biz çok pozisyona girmemiz gerekiyor ki gol atalım. Samimi söylüyorum buna bir cevap bulmak kolay değil."

        "Taraftarlarımız yoktu ve tıklım tıklım dolu bir statta oynadık. İsteyen taraf bizdik. Onlar sadece bize dayanmaya çalıştılar. hayatta kalmaya çalıştılar. Lig burada bitti diyemem ama bizim için bazı şeyler gerçekten zorlaştı."

        "Sorumluluk bizim. Gol atamayan biziz, golleri kaçıran biziz. Bu maçı açıklayamıyorum. Sahada neler olup bittiğini anlayamıyorum. Eğer bu akşam 2-0, 3-0 gibi bir skorla ayrılsaydık yaptıklarımızın karşılığını almış olurduk."

        "Üzücü bir sonuçla ayrılıyoruz. Futbol bu. Mücadelemize devam edeceğiz. Bir sonraki maçı kazanmaya gayret göstermek için elimizden geleni yapacağız. Artık bazı şeyler rakibimize de bağlı."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ