Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Ahmet Cebe, Akhisar Belediyespor'dan ayrıldı - Futbol Haberleri

        Ahmet Cebe, profesyonel bir oyuncu olarak kulübünün kendisi hakkındaki kararını beklediğini belirterek, "Karar yollarımızın ayrılması yönünde alındı. Şu andan itibaren gelecek sezon için menajerlerimin getirdiği teklifleri değerlendireceğim. Akhisar Belediyespor'a gelecekte başarılar dilerim." dedi.

        Akhisar Belediyespor'da güzel günler geçirdiğini anlatan 33 yaşındaki oyuncu, "Şampiyonluk yaşadığım kulübümün değerli başkanı, yönetim kurulu, geçmişteki hocalarım, teknik direktörüm ve ekibine sonsuz teşekkür ederim. Akhisar Belediyespor'da beraber kader birliği yaptığım tüm takım arkadaşlarıma, o güzel insanlara sonsuz sevgilerimi sunar, başarılı ve sağlıklı sezonlar dilerim." diye konuştu.

        Ahmet Cebe, takımdan ayrılmasıyla ilgili kimseye kırgın olmadığını kaydederek, "Beni bağrına basan ve her zaman yanımda olan Akhisar camiası ve taraftarına şükranlarımı sunarım. Hiç kimseye kırgınlığım olmadığı gibi bana emeği geçen tüm çalışanların hakkını helal etmesini diliyorum. Akhisar Belediyespor'un, Türkiye'yi Avrupa kupalarında temsil etmesini gönülden arzu ediyorum." ifadelerini kullandı.

        Akhisar Belediyespor'un 2011-2012 sezonunun ara transfer döneminde Kardemir Karabükspor'dan kadrosuna dahil ettiği Ahmet Cebe'nin sözleşmesi, sezon sonunda bitiyordu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ