Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fikret Orman Habertürk'e konuştu! Transfer ve fazlası... - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | KARTAL YİĞİT

        Beşiktaş Kulübü’ne verdiği emeklerin karşılığını bu sezon almanın mutluluğunu yaşayan başkan Fikret Orman, Habertürk’e çok özel açıklamalarda bulundu.

        Vodafone Arena’nın yapımının tamamlanmasının ardından gelen şampiyonluğun mutluluklarına mutluluk kattığını anlatan Orman, gelecek yıl da şampiyon olmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. Siyah-Beyazlılar’ın başkanı, “Öncelikli hedefimiz gelecek yıl tekrar şampiyon olup 3. yıldızı takmak. Bize iki yıldız yakışmıyor. Galatasaray ve Fenerbahçe bu konuda bizden önde. Mümkün olduğu sürede onları yakalamak istiyoruz. Yeni sezonda 3. yıldızı takacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

        ‘TRANSFER YAPMAK İÇİN TRANSFER YAPMAYACAĞIZ’

        Başarılı olup, istikrarı devam ettirmek için gerekli adımları atacaklarının altını da çizen Orman, “Kadromuz zaten yeterli ama nokta transferlerle takviyeler yapıp bu sene olduğu gibi başarılı bir takım yaratmak amacındayız. Sırf transfer yapmak için transfer yapmayacağız. Yine her zamanki gibi seçici olacağız. İhtiyaç olan yerleri dolduracağız” diye konuştu.

        "HEM STADI YAPMAK, HEM ŞAMPİYON OLMAK..."

        Şampiyonlar Ligi’ne direkt katıldıklarını hatırlatan başkan Fikret Orman, “Devler Ligi’nde bizi zor bir süreç bekliyor. Adı üzerinde dev takımlarla oynayacağız. Hazırlıklarımızı bu doğrultuda yapacağız. Tabii şampiyon olmadan önce stres vardı, yalnız ben de değil tüm yönetici arkadaşlarımızda. Şimdi derin bir ‘oh’ çektik, rahatladık. Hakikaten güzel hisler yaşadık, camia olarak unutmuşuz bu duyguyu. 4. senemizde Allah bize nasip etti. Stadı yaparak şampiyon olmak benim için onur verici ve keyifli bir şey. Şampiyon olamasaydık, sıkıntılı bir süreç bizi bekliyor olurdu. Bunu düşündükçe sevincim ikiye katlanıyor” şeklinde konuştu.

        "YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR"

        “Kısa bir dinlenme arasından sonra yine işlerin başına geçeceğiz, bize durmak yok” diyen Orman şöyle devam etti: “Kulüpte bizi bekleyen bir sürü iş var. Artık bu işlere kanalize olacağız. Bu sezonun değerini daha iyi anlamak için gelecek sezon da şampiyon olup Avrupa’da iyi yerlere gelmeliyiz. Biz Beşiktaş’ı en iyi yerlere getirmek için çok çalışacağız, taraftardan ve camiadan aynı desteği devam ettirmelerini istiyoruz.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ