Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Umut Bulut ve Donk, Tarık, Rodriguez ve Koray'ka yollar ayrılıyor - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | ERHAN KAAN ADIGÜZEL

        UEFA’dan gelen 1 yıllık ceza nedeniyle gelecek yıl Avrupa’da yer alamayacak olan Cimbom, buna rağmen ligde iddialı ve şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturmanın planlarını yapıyor. Bu doğrultuda gerekli mevkilere takviye yapmak için düğmeye basan Sarı-Kırmızılı yönetim, ilk olarak kadrodaki fazlalıkları elemeyi düşünüyor.

        Bir türlü beklentileri karşılayamayan Tarık Çamdal, Jose Rodriguez ve Koray Günter’in dışında büyük eleştiri alan Umut Bulut ve Ryan Donk’un takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yönetim, yaşlarından dolayı Tarık, Koray ve Rodriguez’i kiralık göndermeyi düşünürken, sözleşmesi bu yıl otomatik olarak uzayan Umut ve ara transferde takıma katılan Donk’tan da kendilerine kulüp bulmaları istenecek. Riekerink, kupa finalinde vatandaşı Donk’u Antalya’ya dahi götürmemişti.

        KİRALIKLARA SON ŞANS

        Sarı-Kırmızılılar, sezonu çeşitli takımlarda kiralık olarak geçiren oyunculardan bazılarını kadroda alternatif oluşturmak amacıyla tutmayı planlıyor. Alex Telles, Bruma ve Dzemaili’nin yanı sıra Bursa’da iyi bir sezon geçiren Sercan Yıldırım ve Kayseri’de istikrar sağlayan Furkan Özçal’ın kadro derinliği açısından takımda kalabileceği bildirildi. Jem Karacan, Umut Gündoğan ve Salih Dursun gibi isimlerden ise kendilerine takım bulmaları istenecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ