Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şan Ökten'de tuhaf ilişkiler! - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş’ın Süleyman Seba Projesi’nin bitişiğinde yer alan, Şan Ökten Kamp Tesisleri elden gitti. Beşiktaş alt yapısındaki tüm yaş gruplarının ve ilçedeki 9 amatör takımın, antrenman sahası olarak kullandığı, maçlarını oynadığı Fulya sahasının orta yuvarlağından tünel çıkıyor.

        Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, konuyla ilgili ilk ihbarı aldığında “görevi bizzat üzerime alıyorum. Büyükşehir Belediyesi, Ulaştırma Dairesi ve gerekli tüm birimlerle görüşüp, tünelin başka bir yerden geçme olanağını sorgulayacağım” demişti.

        İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Kemal Akar da “Süleyman Seba bizden bir isteği olduğunda önüne düşer, sözlerini emir telakki eder, ne gerekirse yapardık. Beşiktaş’ın şu anki kıymetli başkanı ve yöneticileri de istesin, ilgili birimlerle onları buluştururum. Kaybedilmiş bir şey yok. Şu ana kadar projenin Dolmabahçe’ye kadar olan kısmı kesinleşmiş durumda. Beşiktaş Yönetimi istemezse, Beşiktaş Fulya’dan çıkmaz.” Açıklamasını yapmıştı.

        Daha Sonra “Beşiktaş Fulya – Levazım Arası Karayolu Tüneli” adlı projenin Beşiktaş’ın sahası dışında bir yerden geçmesi için, Süleyman Seba’nın katılımıyla imza kampanyası başlatıldı ve onbinlerce imza, Ankara’ya, Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, Spordan Sorumlu Devlat bakanlığı’na gönderildi.

        İmza kampanyasını başlatan Nişantaşı Karakartallar Derneği’nin, Ankara’daki temasları neticesindeyse, zaman zaman olumlu gelişmeler yaşansa da Cumhurbaşkanlığı İstanbul Valiliği’ne, Başbakanlık Genel Sekreterliği de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına, şikayetlerinin iletildiği, topun kendilerinden çıktığı gibi karamsar cevaplar alınmıştı.

        Sürecin devamında İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş Kaymakamlığı’na da başvuru yapıldı. Üç toplantıya katılan Kongre Üyesi Cengiz Sarıkaya ve arkadaşları “kesinleşmiş proje yerel seçimlerdemn sonra hayata geçecek. Bu projenin Fulya sahası dışında başka yerlerden geçebilme olanağı var. Gerekli çalışmaları yapıyoruz” cevabını aldıkları halde kendilerine iletenleri resmi yazı şeklinde istediklerindeyse şok cevapla karşı karşıya geldiler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ