Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Aboubakar, Caner Erkin ve Nasri Beşiktaş'ta - Beşiktaş Haberleri

        Ve Beşiktaş çok büyük bir bombayı daha patlattı... Sosa ve Gomez’in ayrılması ile üzülen taraftarlarının yüzünü müthiş transferlerle güldürmek isteyen Siyah-Beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, sezon başında Fenerbahçe’den ayrılıp İnter’e giden Caner Erkin’in işini bitirdi.

        İtalyan kulübünde teknik direktör Mancini’nin ayrılmasının ardından yerine gelen Frank de Boer’in yeni transfer olmasına karşın gözden çıkardığı milli oyuncu için G.Saray yöneticisi Levent Nazifoğlu’nun “Takımın kimyasını bozar”, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın ise “Caner bize dönemez” demesinden sonra gaza basan Beşiktaş transferde mutlu sona ulaştı. Teknik direktör Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda gizli bir şekilde yürütülen operasyonun ardından Kartal, Fenerbahçe’den bedelsiz bir şekilde İnter’e giden Caner’in yine bedelsiz olarak kiralanması konusunda İtalyanlar ile anlaşmaya vardı.

        Caner Erkin
        Caner Erkin

        Transfer komitesinin yanı sıra başkan Fikret Orman ile Ahmet Çebi’nin de Caner transferinde başrol oynadığı belirtilirken, Siyah-Beyazlı kurmayların iki gündür bu transfer için yoğun temaslarda bulunduğu ortaya çıktı.

        SATIN ALMA OPSİYONU 2,5 MİLYON EURO

        İlk çıktığı Alanya maçında sakatlanan Adriano için İspanya basınında çıkan “Bu tip sakatlıkları çok yaşar” haberlerini ardından Şenol Güneş’in Caner Erkin transferinde ısrarcı olduğu kaydedildi. Deneyimli sol bekin menajeri Batur Altıparmak’ın yapılan görüşmede Caner’in seve seve Beşiktaş’ta oynayacağını söyleyip teklifi kabul ettiği öğrenildi. 1 yıl için bedavaya kiralanan Caner’in satın alma opsiyonunun sadece 2,5 milyon Euro olduğu öğrenildi. Deneyimli sol bekin bugün İstanbul’a gelip imza atacağı kaydedildi.

        Vincent Aboubakar
        Vincent Aboubakar

        NASRİ VE ABOUBAKAR DA BEŞİKTAŞ’TA

        Caner Erkin transferiyle dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş, transfer şovuna golcü Vincent Aboubakar ve kanat oyuncusu Samir Nasri ile devam etti. Daha önce iki isim ile el sıkışan Siyah-Beyazlılar, önce porto ile anlaştı ve Aboubakar transferini mutlu sonla tamamladı. Kartal’ın 1 yıl için kiraladığı Kamerunlu golcü için portekiz ekibine 2,6 milyon Euro ödeyeceği, oyuncuya ise 2,3 milyon Euro vereceği öğrenildi. Aboubakar’ın bugün İstanbul’a geleceği kaydedildi.

         Samir Nasri
        Samir Nasri

        Manchester City’nin Fransız yıldızı da artık Beşiktaşlı. Siyah-Beyazlılar, Nasri’yi de 1 yıllığına kiraladı. Yıllık 5,5-6 milyon Euro kazanan deneyimli oyuncunun maaşının bir kısmını Siyah-Beyazlılar, bir kısımını ise Manchester City ödeyecek. Nasri’nin de bugün İstanbul’da olacağı belirtildi.

        HTSPOR | KARTAL YİĞİT

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ