Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'dan Dame N'Doye açıklaması! - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği, Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Dame N'Doye'nin 10 Ağustos 2015 başlangıç ve 31 Mayıs 2018 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesinin, ödemeler başlıklı maddesi aşağıdaki şekilde tadil edilmiştir" ifadesi yer aldı.

        Açıklamada, anlaşmaya göre N'Doye'ye, 2016-2017 ile 2017-2018 futbol sezonları için 2 milyon 500 bin Euro yerine, 1 milyon 700 bin Euro garanti ücreti ödeneceği kaydedildi.

        265 MİLYON LİRALIK KREDİ KULLANILDI

        Bu arada Trabzonspor Kulübü'nün, 265 milyon liralık kredi kullandığı bildirildi.

        Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği, Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yer alan açıklamada, "Şirketimiz, kullanmış olduğu 265 milyon lira tutarındaki kredinin yaklaşık 210 milyon liralık kısmı ile kredi borçlarını kapatmak suretiyle refinansman yoluna gitmiştir." ifadesi yer aldı.

        Açıklamada, kredinin geriye kalan 55 milyon liralık kısmıyla da şirketin kısa vadeli diğer borçlarının ödemesinin yapıldığı kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ