Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kayseri Erciyesspor Kayseri Erciyesspor yönetiminde 3 yabancı futbolcu - Futbol Haberleri

        İki sezon önce Süper Lig'de yer alan daha sonra TFF 1. Lig'e, daha sonra da 2. Lig'e düşen Kayseri Erciyesspor'a uzun süredir başkan bulunamıyordu. 7 kez olağan ve olağanüstü genel kurul yapan iki kez de kayyuma devredilen Kayseri Erciyesspor, yeni yönetimine kavuştu.

        Antrenman sahasında yapılan Olağanüstü Genel Kurul'da başkanlığa Saffet Külahçı getirildi.

        Saffet Külahçı, "Kayseri Erciyesspor gibi 84 yıllık kulübün kapanmasına gönlümüz razı olmadı. Bugüne kadar bu riski kimse almak istemedi. Ama, biz taşın altına elimizi koyduk ve böylelikle Kayseri Erciyes Spor Kulübü yönetimine talip olduk. Başta bakanımız Mehmet Özhaseki'ye, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e, Melikgazi Belediye Başkanı ve Onursal Başkanımız Memduh Büyükkılıç'a ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'a teşekkür ederim. Gelecek seneden itibaren Kayseri Erciyesspor'u Akademi kulübü olarak yönetim kısa sürede başarılar elde eder hale getirmek için çalışacağız" dedi.

        REKLAM

        Saffet Külahçı başkanlığındaki yeni yönetimde aralarında 3 yabancı futbolcununda bulunduğu şu isimler yer aldı:

        Saffet Külahçı (Başkan) Murat Gencer, Semih Emin Akbulut, Abdullah Ogan, Sebahattin Cansu, Sıtkı Yüksel, Hulusi Yördem, Erkan Yücel, Ahmet Demir, Yaşar Çalışır, Ahmet Badal, Bayram Patır, Yalçın Dağtekin, Edi Lopes Da Silva, Kader Mangane, Tresor Lomana Lualua.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ