Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Yok artık Linderoth! - Galatasaray Haberleri

        Çalışmalarını Sandared’de bulunan evinin yakınındaki Olsfors kulübünün Eriksdalsparken tesislerinde sürdüren Tobias Linderoth, antrenman yaparken, hiç beklemediği bir teklifle karşılaştı.

        Geçtiğimiz yıllarda IFK Göteborg’u da çalıştıran Olsfors’un teknik direktörü Reine Almqvist arabasıyla kulüp tesislerinin yanından geçerken tesislerde tek başına çalışan Linderoth’u gördü. Ancak Almqvist, 76 kez İsveç Milli Takımı forması giyen Galatasaraylı futbolcuyu tanımadı. Almqvist bunun üzerine Olsfors kulübünden bir yetkiliye haber vererek, bu futbolcuyu kadrosunda görmek istediğini söyledi. Milliyet gazetesinin haberine göre; Olsfors’lu yönetici, Almqvist gibi tanımadığı Linderoth’un yanına gitti ve transfer teklifinde bulundu.

        Aldığı sürpriz teklif karşısında neye uğradığını şaşıran Linderoth, uzun süredir sakat olduğunu ifade ederek, profesyonel bir takımla sözleşmesinin bulunduğunu bildirdi. Bu ilginç transfer teklifi, İsveç basınında, “Tobias’a 6. ligden teklif!” başlıklarıyla geniş yer buldu.

        Bu arada Tobias Linderoth’un, Galatasaray’ın, Sivasspor’la oynadığı karşılaşmadan önce İstanbul’a döndüğü öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ