Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Herkes ayrı telden çalıyor! - Beşiktaş Haberleri

        Siyah-Beyazlı takım içinde tam bir kutuplaşma var. Q7 ve çetesi ayrı, Brezilyalılar ayrı, Sivok-Ernst ayrı ve yerliler ayrı bir grup oluşturuyor. Schuster ise birlik ve beraberliği sağlayamıyor

        Kara Kartal sezona süper başlamış ancak yarışın uzağında kalmıştı. Devre arası takviyeler geldi, 17’de 17 yapılacağı bile konuşulur oldu. Ancak bu sadece sözde kaldı. Hedeflerinden uzaklaşan Siyah-Beyazlılar eldeki tek hedef olan Türkiye Kupası’na odaklandı. Peki bu duruma nasıl gelindi? İşte Kara Kartal’ın kara kutusu... En önemli olay takımruhunun sağlanamaması. Beşiktaş’ta herkes farklı telden çalıyor. İşte Siyah-Beyaz gruplar:

        Q7 VE ÇETESİ: Quaresma devre arasında vatandaşları Simao, Almeida ve Fernandes’i getirdi. İçtikleri su ayrı gitmez oldu. Saha dışındaki bütünlükleri sahada o kadar uyum göstermedi. Skoru değiştirebilecek özellikteki yıldızlar havada kaldı!

        BREZİLYA GRUBU: Takımdaki Brezilyalı oyuncular Bobo, Mehmet Aurelio ve Mert Nobre, Portekizliler’le birlikteliği sağlayamadı. Hatta kendi aralarında bile o kadar iyi anlaştıkları söylenemez!

        YERLİ GRUBU: Türk futbolcular yıldızların gelmesinin ardından adeta yabana atıldı. Yabancılar sürekli ön planda tutuldu. Guti tecrübesiyle gençlere yardımcı olmaya çalışsa da Portekizliler, yerli futbolcuları aralarına almadı, mesafeli baktı.

        ERNST-SİVOK: Kartal Yuvası’ndaki iki yabancı; bir tarafta Çek futbolcu diğer yanda Alman panzeri... İkili çok iyi anlaştı. Takım içerisinde bölünmeler olduğu için onlar da kendi grubunu yarattı.

        VE SCHUSTER: Takım içindeki kamplaşmanın asıl sorumlusu teknik direktör Bernd Schuster’di. Sivok’un bir röportajında hocasıyla ilgili anlattığı durum aslında Kartal’ın iç dünyasındaki soğukluğu gözler önüne seriyordu. Schuster’in futbolculara “Eğer seni yanıma çağırmıyorsam sorun yok demektir” ifadesi hocanın iş anlayışını gösteriyordu. Schuster tesislerde futbolcularla pek samimi bir ortam kurmadı. Her zaman belli bir mesafe koydu. Oyuncular arasındaki birlikteliği sağlayamadı. Mustafa Denizli döneminde kaynaşma adına yemekler düzenlenirdi.

        HTSPOR / HABER ANALİZ / Kartal YİĞİT

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ