Queiroz'dan mutlusu yok!
Portekiz Milli Takımı Eski Teknik Direktörü Carlos Queiroz'a güzel haber...
HRSPOR.COM / DIŞ HABERLER
Doping testlerini bozduğu için 6 ay müsabakalardan men cezası alan Carlos Queiroz'un cezası kaldırıldı.
Portekiz anti doping merkezinin daha önce doping örneklerini bozduğu gerekçesiyle UEFA'ya şikayet ettiği Queiroz 6 ay müsabakalardan men cezası almıştı. Portekiz Futbol Federasyonu da tecrübeli teknik adama 1 ay süreyle hak mahrumiyeti vermiş ve sözleşmesini feshetmişti.
Konuyu CAS ( Uluslararası Spor Mahkemesi) taşıyan tecrübeli teknik adam beklediği yanıtı aldı. CAS'tan yapılan açıklamada teknik adamın olaylarla direkt bir bağlantısının bulunmadığı belirtilerek mevcut cezaların kaldırılmasına karar verildi.
Queiroz, daha önce Real Madrid'de de teknik adam olarak görev alırken Manchester United'da da Alex Ferguson'un yardımcılığını yapmıştı.