Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Kendi değerlerimize sahip çıkalım! - Futbol Haberleri

        Valencia forması giyen Mehmet Topal, Lig TV'nin canlı yayınında soruları yanıtladı. Sezonu değerlendirerek sözlerine başlayan Mehmet Topal, "İspanya'da iyi bir sezon geçirdik. Burada gerçekten sakin ve güzel bir ortam var. Rejenerasyon idmanları yapıyoruz. Taktik idmanları yapacağız.

        Zor bir maç bizi bekliyor. Takım olarak iyi hazırlanıp elimizden geleni yapacağız" dedi.

        Hiddink konusuna da değinen Topal, "Bütün oyuncuların hocayla arası çok iyi. Kendisi de çok şakacı bir insan. Yaşadığı tecrübeleri burada bulunan oyunculara aktarmaya çalışıyor. Biz de onların yüzünü kara çıkarmak istemiyoruz" şeklinde konuştu.

        TÜRK FUTBOLCULARI DÜNYANIN EN YETENEKLİSİ

        Milli takımın oyuncu profili konusunda da açıklamalar yapan Mehmet Topal, "Bana göre Türk futbolcuları dünyanın en yetenekli oyuncuları. Biraz daha alt yapıya önem verirsek, kendi futbolcularımıza değer verirsek Türk futbolcusunun gerçek değerini görürüz. Avrupa'da oynamak her Türk futbolcunun hayali. Türk futbolcusu Avrupa'da ne kadar fazla oynarsa Türk futbolu o kadar değer kazanacak ve güçlenecektir" yorumunu yaptı.

        ONLAR ADINA ÇOK SEVİNDİM

        Milli futbolcular Nuri ve Hamit Altıntop'un Real Madrid'e transfer olmalarını da değerlendiren Topal şöyle devam etti, "İspanya'dan arkadaşlarım da şaka ile soruyor. Yeni Türk futbolcular geldi. Onlara karşı nasıl mücadele edeceksin diye. Dışarıda iyi arkadaşlarız ama saha içerisinde her zaman bunlar olan şeyler. Nuri ve Hamit'in Real Madrid'e transfer olmalarına çok sevindim. Onlar inşallah Mahdir'de başarılı olacaklardır" dedi.

        ARDA DA GİTMEK İSTİYOR

        Arda Turan'ın durumuyla ilgili konuşan ve Atletico Madrid'e gitme konusuna değinen Mehmet Topal, "Çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Onun için hayırlısı olsun. Konuştuğumuz kadarıyla Arda 'da avrupa'da oynamak istiyor. Kendisi yeni bir deneyim yaşamak istiyor" ifadelerini kulallandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ