Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Yazık oldu! - Futbol Haberleri
        DİNAMO KİEV - BEŞİKTAŞ MAÇININ İSTATİSTİKLERİ VE TÜM AYRINTILARI HTSPOR ARENA'DA. HTSPOR ARENA'YA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

        Maç boyunca tutuk bir görüntü sergileyen ve ileri uçta çoğalmakta güçlük çeken Beşiktaş, 90+4. dakikada Garmash'ın golüne engel olamadı ve Ukrayna deplasmanından eli boş döndü.

        Beşiktaş aldığı bu mağlubiyetin ardından grupta 3 puanda kalırken, Dinamo Kiev puanını 5'e yükseltti. Grupun 4. maçında yine Kiev'le karşılaşacak olan Beşiktaş, rakibini 3 Kasım'da İnönü Stadı'nda ağırlayacak.

        Bu arada grubun diğer maçında Maccabi Tel Aviv'i 3-0'la geçmeyi başaran Stoke City ilk 3 maç sonunda 7 puana yükseldi ve gruptan çıkma yolunda önemli bir engeli daha aştı. Temsilcimiz Beşiktaş ise aldığı 1-0'lık mağlubiyetin ardından grupta 3 puanda kaldı ve 3. sıraya geriledi.

        'MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN'

        Valeriy Lobanovskiy Stadı'na gelen Beşiktaşlı taraftarlar, Hakkari ve Bitlis'te yapılan hain saldırılarda hayatını kaybeden şehitlerimizi unutmadı. Siyah-beyazlı taraftarlar, bulundukları tribünlere, üzerinde ''Milletimizim başı sağolsun'' yazılı bir pankart açtı. Taraftarlar ayrıca, sık sık ''Şehitler ölmez, vatan bölünmez'' şeklinde sloganlar attılar. Bu sloganın yazılı olduğu pankart da taraftarların ellerinde açıldı.

        Bu arada UEFA tarafından maça siyah bant ve pankartla çıkmasına izin verilmeyen Beşiktaş, hain saldırıya karşı tepkisini, maça siyah forma ile çıkarak gösterdi.

        ERNST SAHADA

        UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda, deplasmanda Ukrayna'nın Dinamo Kiev ekibiyle karşılaşan Beşiktaş'ın Portekizli teknik direktörü Carlos Carvalhal, Alman futbolcu Fabian Ernst'e uzun bir süreden sonra ilk 11'de görev verdi. Portekizli teknik adam, Alman oyuncuyu son olarak ligin 4. haftasında oynanan Medical Park Antalyaspor maçında sahaya sürmüştü.

        KAPTAN Q7

        Portekizli yıldız Quaresma maça Siyah-beyazlı ekibin kaptanı olarak çıktı. Burnu kırılan İbrahim Toraman'ın ve idmanda adelesinde yaşadığı sertleşme nedeniyle Kiev'e getirilmeyen Guti'nin yokluğunda Beşiktaş'ın kaptanlığını Quaresma yaptı. Portekizli yıldız Stoke City ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında da kaptan olarak görev yapmıştı

        DINAMO KIEV - BEŞİKTAŞ

        STAT: Valeriy Lobanovskiy

        HAKEMLER: Milorad Mazic, Milovan Ristic, Igor Radojcic (Sırbistan)

        DINAMO KIEV: Shovkovkskiy, Betao, Vukojevic, Popov, Yarmolenko, Milevskiy (Dk. 60 Aliyev ), Brown, Mikhalik, Garmash, Gusev, Shevchenko (Dk. 82 Dudu )

        BEŞİKTAŞ: Cenk, Hilbert, Sivok, Egemen, İsmail, Aurelio, Ernst, Necip, Simao, Quaresma (Dk. 90 3 Veli ?), Edu (Dk. 72 Holosko )

        GOL: Dk. 90+4 Garmash (Dinamo Kiev)

        SARI KARTLAR: Dk. 29 Quaresma, Dk. 62 Ernst, Dk. 87 Aurelio, Dk. 88 Sivok, Dk. 90 3 Cenk (Beşiktaş), Dk. 32 Gusev (Dinamo Kiev)

        İLK YARIDAN POZİSYONLAR

        4. dakikada gelişen Beşiktaş atağında ceza alanı içinde topu önünde bulan Edu, rakibini geçtikten sonra açısını kaybetmesine karşın vuruşunu yaptı, ancak meşin yuvarlak kaleci Shovkovkskiy'nin ellerinde kaldı.

        10. dakikada Milevskiy ile verkaç yapan Gusev, aldığı topla ceza alanına girdi. Kaleci Cenk ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunu yapan Gusev, meşin yuvarlağı yandan dışarı gönderdi.

        22. dakikada Milevskiy'in defansın arkasına gönderdiği topla buluşan Yarmolenko'nun yerden plase vuruşunda meşin yuvarlak, yan direğe çarparak auta çıktı.

        31. dakikada Yarmolenko'nun sağ taraftan altı pas içine yaptığı ortada topa Milevskiy kafayı vurdu, ancak meşin yuvarlak az farkla üstten auta gitti.

        33. dakikada Simao'nun soldan kullandığı serbest vuruşta kaleciden seken topu, penaltı noktasının biraz gerisinde önünde bulan Edu'nun vuruşunda kaleci Shovkovkskiy meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etti.

        İKİNCİ YARIDAN POZİSYONLAR

        58. dakikada Quaresma'nın pasıyla defansın arkasında sağ kanatta topla buluşan Hilbert'in arka direğe ortasında Ernst, önce kontrol ettiği topu, kötü bir vuruşla auta gönderdi.

        59. dakikada Yarmolenko'nun soldan arka direğe gönderdiği topa, kaleye çok yakın mesafeden kafa vuruşu yapan Brown, meşin yuvarlağı yandan dışarı yolladı.

        65. dakikada Yarmolenko'nun sol kanattan penaltı noktası ile altı pas arasına gönderdiği topa Shevchenko kafayla vurdu, meşin yuvarlağı kaleci Cenk kontrol etti.

        90+2. dakikada önce Hilbert, ardından da Aurelio'nun uzaklaştıramadığı topla ceza alanına giren Aliyev'in sert şutunda meşin yuvarlak, az farkla üstten auta çıktı.

        90+4. dakikada kazanılan köşe atışını kullanan Gusev'in ceza sahasına gönderdiği topun gelişine Garmash düzgün bir vuruş yaptı ve meşin yuvarlağı Beşiktaş filelerine göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

        .

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ