Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Eskişehirspor Galatasaray'a küfürlü tepki! - Fenerbahçe Haberleri

        A Milli Futbol Takımı'nın Türk Telekom Arena'da Hırvatistan ile yaptığı maçta özellikle Galatasaraylı taraftarların bulunduğu tribünle yaşadığı diyaloglar ve kendisine gösterilen tepkiyle morali bozulan Volkan ile Emre'yi, taraftarlar Kadıköy'de çıktıkları ilk maçta adeta bağrına bastı.

        Tribünlerin çağrısı üzerine ayrı ayrı tribünlere giderek gösterilen sevgi gösterileri üzerine taraftarı selamlayan iki futbolcu, futbolcular tek tek tribünlere çağrıldıktan sonra bu kez birlikte tribünleri selamladılar. Türk Telekom kale arkası tribününe Volkan Demirel'e destek için ''1 Volkan'dır Fenerbahçe'' yazılı pankart asıldı.

        Maraton üst tribünde ise iki futbolcu için ''Arma uğruna helal size terlettiğiniz o forma, taraftarın yanında'' pankartı açıldı. Taraftarlar iki futbolcuyu tribünlere çağırdıkları sırada Galatasaray için küfürlü tezahüratta bulundu. Bu arada, Futbol Federasyonu'nun bu sezon uygulamaya soktuğu gibi kadınlar ve çocuklar ücretsiz olarak tribünde yer alarak maçı izlediler. Öte yandan, Eskişehirspor'u misafir seyirci tribününde bulunan çok sayıda taraftarı Fenerbahçe karşısında destekledi.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Ulaştırma Bakanı Uraloğlu'ndan Kar Uyarısı: Zorunlu Durum Yoksa Seyahatlerinizi Erteleyin

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ