Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Yıldırım'ın harddiskinde ne çıktı? - Futbol Haberleri

        Şike iddianamesinin 68 numaralı ek delil klasöründe, Aziz Yıldırım’ın Saracoğlu’ndaki ofisinde yapılan aramada ele geçirilen harddiskteki bilgiler yer alıyor.

        Şike iddianamesinin 68 numaralı ek delil klasöründe, Aziz Yıldırım’ın Saracoğlu’ndaki ofisinde yapılan aramada ele geçirilen harddiskteki bilgiler yer alıyor. A.Kaya ENİŞTE imzalı 4 sayfalık yazıda, “Şu an bir arkadaşım vasıtasıyla elime geçmiş bulunan listede, hangi hakemlerin hangi takımı tuttukları” deniliyor ve hakemler şöyle sıralanıyor: F.Bahçeliler: Bülent Yıldırım, M.Kamil Abitoğlu, İlker Meral, Cüneyt Çakır, Hakan Özkan, Halis Özkahya, Koray Gencerler, Yunus Yıldırım, Serkan Çınar. G.Saraylılar: Bünyamin Gezer, Selçuk Dereli, Gökhan Güneşer, Hüseyin Göçek, Deniz Çoban, Kuddusi Müftüoğlu, Taner Gizlenci. Beşiktaşlılar: Özgüç Türkalp, Aytekin Durmaz, Süleyman Abay, Fırat Aydınus, Mete Kalkavan, Suat Aslanboğa, Tolga Özkalfa. Trabzonsporlular: Barış Şimşek, Abdullah Yılmaz.

        BÜLENT CEYHAN/AHT

        Gümüşdağ: Yıldırım’ın sosyal ilişkileri zayıftır

        TFF Başkanvekili Göksel Gümüşdağ’ın, savcılık sorgusunda Aziz Yıldırım için tartışma yaratacak ifadeler kullandığı ortaya çıktı. Polisin savcılığa gönderdiği bilgi notunda Aziz Yıldırım ile Göksel Gümüşdağ arasında örgütsel bağ olduğu, “28 Haziran’daki seçimlerde başkan seçtirmek istediği ve esas amacının TFF üzerindeki hakimiyetini artırmak olduğu” belirtiliyor. Gümüşdağ, ifadesinde ise bunu kabul etmeyip “Kurduğum insani ilişkiler nedeniyle delegeler tarafından sevilen bir insanım. Yıldırım’ın hırçın bir yapısı vardır. Sosyal ilişkileri zayıftır. Kendisi camiası dışındakileri etkileme özelliği yoktur. Bu nedenle sırf Aziz Yıldırım’ın adayıymış gibi gözükmek zaten aleyhime olacak durumdur. Bu şekilde TFF başkanlık seçimi sürecine girmezdim” diyor.

        ZÜLFİKAR ALİ AYDIN/AHT

        Fatih, Özat’ı döver yine satarız!..

        ’ Geçen sezonun devre arasında Beşiktaş’tan olaylı şekilde ayrılan Fatih Tekke’nin, A.Gücü’ne transferi sırasında yapılan telefon görüşmelerinde menajeri Özcan Üstüntaş, avukat Sami Dinç’le dertleşiyor. Üstüntaş, “Bence bak bunu yaz bir kenara, hiçkimseye de bir şey deme aramızda kalsın, bu 3-4 hafta sonra Fatih, Ümit Özat’ı döver gelir sezon sonu bir daha satarız onu” ifadesini kullanıyor.

        ‘Birleşik Krallık’taki parayı dondurabiliriz’

        93 sanık hakkında hazırlanan iddianameye ait delil klasörleri dün dağıtılırken, 68. klasörde, Şekip Mosturoğlu’yla ilgili Uluslararası Yardım Biriminde çalışan bir dedektif yardımcısının gönderdiği yazıya yer verildi. Yazıda, “Mosturoğlu’nun Birleşik Krallık içerisinde bir miktar dolar hesabı bulunduğu bilgisini aldım. Görünüşe göre bu hesapta, kendisinin Türkiye’deki suçlarından elde ettiği gelirlerin bulunması kuvvetle muhtemel. Bizden talep edilirse bu hesabı dondurabiliriz. Bu işlemi Interpol aracılığıyla yaparsak, çok fazla zaman alacağını düşünüyorum’’ denildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ