Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze farkını ortaya koyuyor - Kasımpaşa Haberleri

        HTSPOR/Volkan KÖSE

        Kasımpaşa’da teknik direktör Şota Arveladze rüzgarı esiyor... Takımın başına geldiği günden beri disiplinden taviz vermeyen ve oyuncularla ilişkilerini iyi tutan Gürcü çalıştırcı, alt yapıya da ne kadar önem verdiğini gösteriyor. Kayserispor döneminde alt yapıdan birçok oyuncuyu as takıma kazandıran Şota, yeni takımında da aynı sistemini kurmak istiyor. Her şeyin başının alt yapı olduğunu çok iyi bilen genç hoca, işe de buradaki çocuklara eğitim vererek başladı.

        Türkiye’de alışık olmadığımız bir olaya imza atan Şota, A takımın antrenmanlarından sonra kulüpte kalarak, U17, U18 ve A2 takımının oyuncuları ile antrenman yapıyor. Genç futbolcularla bire bir ilgilenen ve deneyimlerini anlatan Şota Arveladze, A takıma alt yapıdan oyuncu çıkarmak için için büyük mesai harcıyor. Lacivert-Beyazlılar, perşembe günü Kocaeli ile oynayacakları kupa maçının hazırlıklarına başladı. Çalışma öncesi Şota Arveladze’nin Beşiktaş maçının videosunu öğrencilerine izlettiği ve hataları gösterdiği belirtildi. Daha sonra sahaya çıkan oyuncuların ise düz koşu, pas çalışması ve çift kale maç ile antrenmanı tamamladıkları öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ