Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Hollanda Milli Takımı teknik direktörü Louis van Gaal, 2014 Dünya Kupası elemelerinde Estonya ve Romanya ile yapılacak maçlar için belirlediği aday kadroya son şeklini verdi - Futbol Haberleri

        Louis van Gaal, 26 kişiden 23'e düşürdüğü kadroda Galatasaraylı Wesley Sneijder ile Fenerbahçeli Dirk Kuyt'a da yer verdi. Feyenoord'dan Tonny Vilhena'nın ilk kez davet edildiği kadroda Rafael van der Vaart, Arjen Robben ve Robin van Persie gibi yıldızlar da bulunuyor.

        Estonya ile 22 Mart'ta, Romanya ile de 26 Mart'ta Amsterdam'da karşılaşacak Hollanda Milli Takımı şu isimlerden oluştu:

        Daley Blind, Siem de Jong, Ricardo van Rhijn, Kenneth Vermeer (Ajax), Jordy Clasie, Daryl Janmaat, Joris Mathijsen, Ruben Schaken, Tonny Vilhena, Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi (Feyenoord), Kevin Strootman, Jeremain Lens (PSV), Ron Vlaar (Aston Villa) Jonathan de Guzman, Michel Vorm (Swansea City), Ola John (Benfica), Dirk Kuyt (Fenerbahҫe), Robin van Persie (Manchester United), Arjen Robben (Bayern Münih), Wesley Sneijder (Galatasaray), Maarten Stekelenburg (AS Roma), Rafael van der Vaart (Hamburg).

        2014 Dünya Kupası elemelerinde Türkiye ile aynı grupta yer alan ve oynadığı 4 maçtan galip ayrılan Hollanda, grupta lider konumda bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ