Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Nani Galatasray, Nani transfer, Manchester Nani Galatasaray - Galatasaray Haberleri

        Süper Lig'de Elazığspor'u 2-0 yenerek hem kötü gidişe dur diyen hem de zirveye biraz daha yaklaşan Galatasaray, Juventus maçını kazanması halinde transfer için de düğmeye basacak.

        MOYES, NANİ'Yİ İSTEMİYOR

        İngiliz medyasında çıkan transfer iddiasına göre Sneijder'i Galatasaray'dan transfer etmek isteyen Manchester United, Portekizli futbolcuyu da sarı kırmızılı takıma önerdi. Ancak Galatasaray'ın turu geçmesi halinde Wesley Sneijder ile yola devam edeceğini belirtmesi üzerine alternatif arayışlarına da girildi. ManU, orta sahaya ve defansın soluna yapacağı takviyeler için arayışa geçerken, Nani'yi de Sneijder transferi olmasa bile takımda tutmayı düşünmüyor.

        NANİ İÇİN İLK ADRES GALATASARAY

        Bunun bilincinde olan Galatasaray yönetimi ise yaklaşık 1 sezondur ısrarla istediği futbolcu ile masaya oturdu bile. İngiltere'de bir araya gelen taraflar, transfer konusunda önemli bir yol aldı. Nani'nin Dünya Kupası'nda forma giyebilmek için sezonun kalanında oynayabileceği bir takıma gitmek istediği ifade edildi. haberin ayrıntısında ise hem Şampiyonlar Ligi hem de ülkesinde şampiyonluk kovalayan Galatasaray, Nani için biçilmiş kaftan ibaresi kullanıldı. Ayrıca Nani'nin Drogba, Sneijder ve Muslera ile aynı takımda oynamaya sıcak baktığı da okuyuculara aktarıldı.

        Galatasaray'ın Nani için Sneijder takası gerçekleşmese bile transfer teklifinde bulunacağı öğrenildi.

        (Eurosport)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ