Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Tenis Grand Slams Andy Murray ve Angelique Kerber 4. turda! - Tenis Haberleri

        Avustralya'nın Melbourne kentinde düzenlenen turnuvadaki tek erkekler üçüncü tur mücadelesinde, burada daha önce 5 kez final oynayan Büyük Britanyalı Murray ile 31 numaralı seribaşı ABD'li Sam Querrey karşılaştı. Maçı 6-4, 6-2 ve 6-4'lük setlerle 3-0 kazanan Murray, tur atladı.

        Tek erkeklerin 4 numaralı seribaşı İsviçreli Stan Wawrinka, Sırp Viktor Troicki'yi 3-1, 12 numaralı seribaşı Fransız Jo-Wilfried Tsonga ise ABD'li Jack Sock'ı aynı skorla yenerek 4. tur vizesi aldı.

        KERBER ZORLANMADI

        Kadınlarda geçen yılın şampiyonu Alman tenisçi Angelique Kerber, üçüncü turda Çek rakibi Kristyna Pliskova'yı 6-0 ve 6-4'lük setlerle 2-0 mağlup etti.

        Tek kadınların 8 numaralı seribaşı Rus Svetlana Kuznetsova, Sırp Jelena Jankovic'i 4-6, 7-5 ve 9-7'lik setlerle 2-1 yenerek 4. tura kaldı.

        Kadınların 11 numaralı seribaşı Ukraynalı Elina Svitolina ise Rus rakibi Anastasia Pavlyuchenkova'ya 5-7, 6-4 ve 3-6'lik setlerle 2-1 yenilerek turnuvaya veda etti.

        REKLAM

        FEDERER VE MUGURUZA DA TURLADI

        Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkeklerde Roger Federer, tek kadınlarda ise Garbine Muguruza üst tura adını yazdırdı.

        Avustralya'nın Melbourne kentinde düzenlenen Avustralya Açık'taki tek erkekler 3. tur mücadelesinde, turnuvada 4 şampiyonluğu bulunan 17 numaralı seribaşı İsviçreli Roger Federer ile 10 numaralı seribaşı Çek Tomas Berdych karşılaştı. Karşılaşmayı 6-2, 6-4 ve ve 6-4'lük setlerle 3-0 alan Federer, 4. tura yükseldi.

        Turnuvanın 5 numaralı seribaşı Japon Kei Nishikori ise Slovak Lukas Lacko'yu 6-4'le sonuçlanan setlerin ardından 3-0 yenerek üst tura çıktı. Tek kadınlarda da 7 numaralı seribaşı İspanyol Garbine Muguruza, 32 numaralı seribaşı Letonyalı Anastasija Sevastova'yı 6-4 ve 6-2'lik setlerle 2-0 geçerek 4. tura kaldı.

        Kadınlarda 13 numaralı seribaşı ABD'li Venus Williams ise zorlanmadığı mücadelede Çinli Ying-Ying Duan'ı 6-1 ve 6-0'lık setlerle 2-0 yendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ