Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Stephanie Seymour oğlu Harry Brant'i 1. ölüm yıl dönümünde andı
        1

        Bir dönemin ünlü modellerinden olan Stephanie Seymour, geçen yıl eşi Peter Brant'in üç çocuğunun ortancası olan Harry Brant'in (sağ alt) acısıyla sarsılmıştı.

        2

        Aşırı dozda uyuşturucu nedeniyle komaya giren ve tedavi altına alınan Brant, yapılan bütün müdahalelere rağmen 17 Ocak'ta yaşamını yitirmişti.

        3

        Oğluna olan özlemini her fırsatta dile getiren Stephanie Seymour, Harry'yi vefatının 1. yıl dönümünde andı.

        4

        Seymour, kendisi gibi moda dünyasına adım atan ve model olarak tanınmaya başlayan oğlunun fotoğraflarını Instagram'dan yayınladı.

        5

        "BİR DAHA FARK ETTİM Kİ ARTIK SANA MESAJ YAZAMAM"

        Stephanie Seymour, 24 yaşında hayata veda eden oğlunun ardından neler hissettiğini de Donna Ashworth'ten yaptığı alıntıyla ifade etti:

        Bugün seni özledim, ama bu yeni değil. Seni dün de milyonlarca kez özledim. Sana yeni haberleri anlatmak için telefonu elime aldım, ama sonra bir kez daha fark ettim ki sana mesaj yazamam. En az yirmi kez senin parlak gülüşünü gördüm. Ve sonra hatırladım ki bütün bunlar benim zihnimde.

        6

        "BU KEDERİN SONU YOK!"

        53 yaşındaki eski model paylaşımında, şu satırlara da yer verdi:

        Bugün seni özledim, ama çok özledim. Seni özlemek çok iyi geliyor, çünkü sahip olduğum tek şey bu. Keşke seni bir süreliğine buraya alabilseydim. Çünkü gülüşünün şeklini kaybetmekten korkuyorum. Seni bugün özlüyorum ve yarın da özleyeceğim. Bu kederin sonu yok gibi görünüyor.

        7

        EVLATLARINI KAYBEDEN ANNELER DE YORUM YAPTI

        Birçok sosyal medya kullanıcısından Seymour'a destek mesajları geldi. Kendileri de evlatlarını kaybeden annelerin hissettiklerini anlatan mesajlarla ünlü modelin acısını paylaştılar.

        8

        "SONSUZA KADAR SÜRECEK BİR ÜZÜNTÜ"

        Öte yandan Stephanie Seymour ve eşi Peter Brant'in açıklamasında, Brant'in kaybının kendileri için sonsuza kadar sürecek bir üzüntü olduğu belirtilmişti.

        9

        ÜÇ ÇOCUĞU DAHA VAR

        Stepnanie Seymour ile Peter Brant'ın Harry dışında Peter Jr ve Lily Margaret adında iki çocuğu daha bulunuyor. Seymour, Tommy Andrews ile yaptığı ilk evliliğinden de Thomas adında bir erkek çocuk annesi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ