Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Altın ZİRVE! Son dakika: Altın fiyatları rekora koşuyor! 9 Haziran Perşembe altın fiyatları, çeyrek altın ve gram altın fiyatı ne kadar? Güncel Kapalıçarşı canlı altın fiyatları - Altın Haberleri
        1

        Analistler, büyüme ve enflasyonist beklentilerin şekilleneceği önemli veriler öncesinde emtia piyasalarında oynaklığın sürdüğünü belirtti.

        Artan tahvil faizleri ve yükselen petrol fiyatlarının enflasyon endişelerini körüklemesiyle piyasalarda risk iştahının azaldığını aktaran analistler, küresel ölçekte dolar talebinin de sürdüğünü söyledi.

        Analistler, bugün Avrupa Merkez Bankası'nın faiz kararının yanı sıra ABD'de haftalık işsizlik başvurularının takip edileceğini ifade ederek, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.830 doların destek, 1.890 doların direnç konumunda olduğunu kaydetti.

        9 HAZİRAN ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

        Altın fiyatları bugün ekonomi haberlerini takip edenler tarafından araştırılıyor. Piyasaları takip edenlerin gözü son günlerde yükselişe geçen güncel altın fiyatlarına çevrilmiş durumda. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar? 9 Haziran altın fiyatları, çeyrek altın ve gram altın ne kadar? İşte Kapalıçarşı canlı altın fiyatları anlık

        2

        GRAM ALTIN FİYATI

        995,74

        1.017,96

        CANLI GRAM ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        3

        SPOT ALTIN TL/GR FİYATI

        1.000,52

        1.000,69

        CANLI SPOT ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ