Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon SÜRPRİZ İSİM! Survivor kim elendi, adaya kim veda etti? 30 Mart SMS sıralaması ile Survivor kim elendi? Survivor elenen yarışmacı belli oldu
        1

        Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler takımı dün akşam dokunulmazlık oyununu kazanmak için kıyasıya mücadele etti. Birleşme Partisinin ardından Survivor'da rekabet hız kesmeden devam ederken izleyiciler Survivor kim elendi? Sorusuna yanıt arıyorlar. Birleşme öncesi iki dokulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımı iki eleme adayı çıkarmıştı. Dün oynanan oyun hem sayıca az kalan Ünlüler takımı için hem de sayısını korumak isteyen Gönüllüler Takımı için büyük önem arz ediyordu. Dokunulmazlık oyunu sonrası Survivor eleme adayları belli oldu. İşte Survivor son bölümde yaşananlar ve Survivor'da bu hafta elenen isim...

        2

        SURVIVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

        30 Mart Survivor'da ödül oyununu Gönüllüler takımı kazandı.

        3

        SURVIVOR ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

        29 Mart akşamı Survivor'da 3. ve 4. eleme adayı belli olmuş, bu isimler de Gönüllüler takımından seçilen diğer eleme adayları Yasin ve Gökhan olmuştu.

        Survivor All Star'da ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından ikinci eleme adayı Hikmet oldu.

        25 Mart günü oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımının ilk eleme adayı Evrim olmuştu.

        4

        SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

        Survivor'da 30 Mart'ta elenen isim Yasin oldu.

        5

        SURVIVOR'DA YENİ DÖNEM VE YOKLUK ADASI

        Acun Ilıcalı Survivor'daki yeni dönemin detaylarını ve yokluk adasını anlattı. "Bundan sonra dokunulmazlık dört tane olacak. Bundan sonra dördüncü eleme adayını performans birincisi belirlemeyecek. Bu haftadan itibaren aday olan isimler yine bir yolculuk yapacak. Gideceğiniz yerin adı yokluk adası. Yokluk adası şartları şöyle:

        Bu seferki adada 24 saat kalacaksınız. Tek başınıza kalacaksınız. Teknik ekipten hiçkimse olmayacak, eviniz olmayacak, sadece bir battaniye ve siz olacaksınız. 24 saat hiçkimse yok, konuşabileceğiniz tek şey güvenlik kamerası olacak. Hiçkimseyle konuşmadan 24 saat geçireceksiniz.

        Eğer çekimlerden dolayı süre uzarsa takımınıza katılabileceksiniz. Bir avuç pirinciniz olacak ve sınırsız suyunuz olacak. Günün belli vakitlerinde güvenlik kamerasına belli bir işaret yapıp konuşma yapacaksınız. Gece de evsiz birt ortamda o şartlarda yaşayacaksınız.

        Yakınlarda abir yerde sağlık ekibimiz olacak. Biz sizi izleyeceğiz ve herhangi bir tehlike söz konusu değil" dedi.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ