Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Survivor'dan kim elendi? Survivor 21 Mayıs kim veda etti? - Veda eden yarışmacıdan flaş sözler
        1

        Survivor 2018'de Gönüllüler takımından yarışmaya veda eden isim belli oldu. Survivor 2018 ada konseyinde Acun Ilıcalı, 15. haftanın performans birincilerini açıkladı. Survivor'da eleme heyecanı ekrana kilitledi. İşte Survivor'dan elenen isim

        2

        Survivor kim elendi, sorusu yarışmanın bu bölümünde merak ediliyor. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler'de 4 isim potaya çıktı. Yağmur, Birsen, Nagihan ve Damla arasında yapılan toplu SMS sonucu elenen isim belli oldu. Peki, Survivor'dan kim elendi. Adadan kim gitti? Yağmur mu, Birsen mi, Nagihan mı, Damla mı? İşte detaylar...

        3

        Survivor 77. yeni bölümüyle seyircinin karşısına çıktı. Survivor'ın bu bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Bir önceki bölümde oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı ada konseyinde dört ismi belirledi. Takım arası yapılan oylama sonucu birinci aday Yağmur çıkarken, bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Hilmi Cem ikinci eleme adayı olarak Birsen'in ismini söyledi. İkinci ada konseyinde de Nagihan ve Damla diğer eleme adayları seçildi. Bugün ise yapılan SMS oylaması sonucu elenen isim belli oldu. Survivor kim elendi? Survivor'da elenen isim kim? Survivor'da Yağmur mu, Birsen mi, Nagihan mı, Damla mı, elendi?

        4

        SURVİVOR KİM ELENDİ? İŞTE ELENEN İSİM

        Survivor'da dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyunu kaybeden Gönüllüler, ada konseyinde birinci aday olarak Yağmur'u seçti. Bireysel dokunulmazlık oyununun galibi Hilmi Cem ise Birsen'i söylerken, ikinci ada konseyi sonucu Nagihan ve Damla diğer eleme adayları olarak seçildi. Bugün yapılan eleme konseyinin finalinde toplu SMS oylaması sonuçları açıklandı ve elenen isim belli oldu.

        5

        Toplu SMS oylaması sonucu elenen isim Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Buna göre, elenen Birsen oldu.

        6

        Birsen elemeden sonra şu sözleri söyledi:

        "Burada olmaktan çok keyif aldım. Tüm arkadaşlarımı çok seviyorum. Daha fazla yolum olur diye umuyordum ama kısmet buraya kadarmış. Bir yandan çocuğuma kavuşacağım için mutluyum, diğer yandan da buradan ayrılacağım için çok üzgünüm."

        7

        Birsen Bekgöz, Survivor 2018 yarışmasının Gönüllüler takımında mücadele ediyor. Oynanan ödül oyunlarında ve parkurlarda gösterdiği hırsı ve azimli mücadelesi ile dikkatleri üzerine çeken Birsen Bekgöz kimdir, kaç yaşında? Survivor Gönüllüler Birsen nereli? İşte hayat hikayesi...

        8

        Birsen Bekgöz, 18 Ekim 1980 tarihinde Almanya'nın Berlin şehrinde doğdu. Enka sporcusu olan Birsen Bekgöz, kısa mesafe koşucusudur. Günümüzde hala Türkiye 4x100 ve 4x400 bayrak takımlarının sırasıyla 44.71 3:29.42'lik dereceleri ve 400 metredeki 52.15'lik bireysel derecesiyle üç Türkiye rekoru sahibidir.

        Kariyeri boyunca birçok kez Türkiye Şampiyonluğu yaşayan Bekgöz, 200 metrede 2004 ve 2005, 400 metre engellide 2004, 2006, 2010 ve 2013 yıllarında zirvede yer alan isim oldu.

        REKLAM

        2004 yılında Cezmi Or Kupası'nda 400 metre engellide altın madalya kazanan Birsen Bekgöz, İspanya'nın Almeria kentinde 2005 yılında düzenlenen Akdeniz Oyunları'nda 200 metre, 400 metre engelli, 4x100 metre bayrak koşusu ve 4x400 metre bayrak koşusu dallarında yarıştı.

        Takım arkadaşları olan Özge Gürler, Pınar Saka ve Binnaz Uslu ile birlikte 4x400 metre bayrak yarışında bronz madalya kazanan Birsen Bekgöz, 2012 yılında Londra'da düzenlenen Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye kafilesinde yer almıştır.

        2013 yılındaki Akdeniz Oyunları'nda 400, 400 engelli ve 4x400 metrede yarıştı. 400 metreyi dördüncü, engelliyi ise beşinci sırada tamamlayan Birsen Bekgöz, 37 yaşındadır.

        Birsen Bekgöz, Survivor 2018 All Star yarışmasında Gönüllüler takımında yer alıyor.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ