Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Survivor kim elendi? Survivor toplu SMS sonuçları belli oldu! 21 Mayıs (77. son bölüm)

        Survivor 77. yeni bölümüyle seyircinin karşısına çıktı. Survivor'ın bu bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Bir önceki bölümde oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı ada konseyinde dört ismi belirledi. Takım arası yapılan oylama sonucu birinci aday Yağmur çıkarken, bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Hilmi Cem ikinci eleme adayı olarak Birsen'in ismini söyledi. İkinci ada konseyinde de Nagihan ve Damla diğer eleme adayları seçildi. Bugün ise yapılan SMS oylaması sonucu elenen isim belli oldu. Survivor kim elendi? Survivor'da elenen isim kim? Survivor'da Yağmur mu, Birsen mi, Nagihan mı, Damla mı, elendi?

        SURVİVOR KİM ELENDİ? İŞTE ELENEN İSİM

        REKLAM

        Survivor'da dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyunu kaybeden Gönüllüler, ada konseyinde birinci aday olarak Yağmur'u seçti. Bireysel dokunulmazlık oyununun galibi Hilmi Cem ise Birsen'i söylerken, ikinci ada konseyi sonucu Nagihan ve Damla diğer eleme adayları olarak seçildi. Bugün yapılan eleme konseyinin finalinde toplu SMS oylaması sonuçları açıklandı ve elenen isim belli oldu.

        Toplu SMS oylaması sonucu elenen isim Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Buna göre, elenen Birsen oldu.

        Birsen elemeden sonra şu sözleri söyledi:

        "Burada olmaktan çok keyif aldım. Tüm arkadaşlarımı çok seviyorum. Daha fazla yolum olur diye umuyordum ama kısmet buraya kadarmış. Bir yandan çocuğuma kavuşacağım için mutluyum, diğer yandan da buradan ayrılacağım için çok üzgünüm."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ