Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor Yokluk Adası nedir ve şartları nelerdir? Kaç gün Yokluk Adasında kalınıyor ve yeni kuralları nedir?
        1

        YOKLUK ADASI NEDİR?

        Survivor'da bu sene yeniden yokluk adasının uygulanacağını bildiren Acun Ilıcalı adanın şartlarını açıkladı. Eleme potasına giden yarışmacılar yokluk adasına gönderiliyordu bu sene de aynı şekilde yokluk adasına gönderileceği tahmin ediliyor. Peki, yokluk adasının şartları neler?

        2

        ŞARTLARI NELERDİR?

        Geçen sene yokluk adasına giden yarışmacılar 24 saatini adada tek başına geçiriyordu. Teknik ekipten de kimse bulunmuyor. Herhangi bir barınak yok. Sadece küçük bir battaniye ve tahta parçası.

        3

        BU SENE YOKLUK ADASI NASIL OLACAK?

        Yokluk adasında bir güvenlik kamerası bulunuyor, iletişim ve röportaj yok. Yokluk adasına giden yarışmacıya bir avuç pirinç ve limitsiz su veriliyor. Günün belirli saatlerinde konuşma yapılıyor ve sağlık sorunu olup olmadığını öğreniliyor.

        Acun Ilıcalı bu sene yokluk adasında yapılan değişikliği duyurdu. Eleme potasına giren yarışmacılar yokluk adasına gitmemek için kendi aralarında mücadele verecek. Oyun oynayarak adaya düşmemeye çalışacak. 4 kişi arasında oynanacak mücadele son iki kişi kalana kadar devam edecek.

        İlk gün 4 kişi arasında oynanacak ve bir kişi yokluk adasından kurtalacak. 2. gün 3 kişi arasında oynanacak ve bir kişi daha yokluk adasından kurtulacak. 3. gün ise son 2 kişi yokluk adasında mücadele verecek.

        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ