Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Süt Kardeşler filmi ne zaman ve nerede çekildi? Süt Kardeşler filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?
        1

        Süt Kardeşler filminin bu akşam Show TV ekranlara gelmesiyle beraber filmi izlemek isteyenler araştırmalara başladı. Yönetmenliğini Ertem Eğilmez’in üstlendiği filmin kadrosunda ise Şener Şen, Kemal Sunal, Adile Naşit, Halit Akçatepe, Ayşen Gruda gibi usta oyuncular yer aldığı sevilen film ile ilgili bilgiler merak ediliyor. Peki Süt Kardeşler filmi nerede ve ne zaman çekildi ve oyuncuları kimdir? İşte haberimizin detayları...

        2

        SÜT KARDEŞLER FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

        Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın Gulyabani isimli romanından uyarlanan Süt Kardeşler Filmi özellikle çekildiği tarihi konakla izleyenlerin dikkatini çekiyor. 1976 yılı yapımı olan Süt Kardeşler filmi, İstanbul Yeşilköy'de çekilmiştir. Filmin çekildiği konak hala varlığını sürdürmektedir.

        3

        SÜT KARDEŞLER OYUNCULARI

        Kemal Sunal - Şaban

        Şener Şen - Hüsamettin

        Halit Akçatepe - Ramazan

        Hale Soygazi - Bihter

        Adile Naşit - Melek

        Ayşen Gruda - Emine

        Ergin Orbey - Bayram

        Jale Altuğ - Afife

        Yasemin Esmergül - Yasemin

        Ali Şen - Kerami

        Türker Tekin - Kahya

        Dinçer Çekmez - Çavuş

        4

        SÜT KARDEŞLER KONUSU NEDİR?

        Süt Kardeşler filmi konusu ; Yıllardır kimsenin sahip olamadığı konağın sahibi Melek hanım, sütoğlu Şaban sanıp da Şaban’ın arkadaşı Ramazan’ı eve alır. Fakat sinirli abisi Hüsamettin’e Ramazan’ı damadı Bayram olarak tanıtır. Konağa gerçek Şaban ve gerçek Bayram’ın gelmesiyle işler karışır. Bayram'ın kardeşi Bihter'e aşık olan Şaban onun peşinde dolanır. Bayram'ın babasının eve Gulyabani adında bir canavar sokmasıyla işler iyice karışır. Olayı çözen Şaban, damat Bayram, ve emir eri olan Ramazan madalya alır.

        5
        Haberi Hazırlayan: Stajyer Ata

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ