Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Tamer Karadağlı: Keşke Pınar Altuğ, 'Çocuklar Duymasın'dan ayrıldığında ben de ayrılsaydım - Magazin haberleri
        1

        Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programı 'Dur Bir Dinle'ye konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Karadağlı (54), genç meslektaşlarıyla ilgili eleştirilerde bulundu.

        2

        "BANA ÇOK İNANDIRICI GELMİYORLAR"

        Tamer Karadağlı, "Şimdiki oyuncuların hepsi birbirine benziyor. Bana çok inandırıcı gelmiyorlar. Ben bir role hazırlanırken 'Bu adam nasıl yetişmiştir, nasıl giyinir, nasıl bir saat takar?' hepsini düşünürüm. Şimdi dizilerde bütün kızlar neredeyse aynı bakıyor. Bütün jönler kirli sakallı. Holding sahibini oynuyor ama kirli sakallı. Türkiye’deki holding sahiplerinden hiçbirini öyle görmedim. O yüzden belki de onları tanımıyorum. Benim bir role hazırlanırken kilo almam, kilo vermem, saçımı kazıtmam o yüzden farklı geliyor. Hepsi, mesleğe saygıyla alakalı." dedi.

        3

        "KEŞKE O DİZİDEN AYRILDIĞINDA BEN DE AYRILSAYDIM"

        Ünlü oyuncunun "Çocuklar Duymasın"daki partneri Pınar Altuğ, 2003 yılında "ihanet" iddiaları ortaya atılınca diziden ayrılmıştı.

        O dönemle ilgili bir itirafta bulunan Karadağlı, "Pınar’a da söyledim, 'Keşke sen ayrıldığında, ben de ayrılsaydım' dedim. O her zaman içimde bir acı oldu. Olması gereken oydu ama o zamanki şartlar, televizyonculuk farklıydı." diye konuştu.

        4

        "BEN KENDİ EVLİLİĞİMDEN VAZGEÇTİM!"

        Öte yandan daha önce Umut Elçioğlu ile yaptığı ilk evliliği hakkında konuşan oyuncu, "Pınar Altuğ aldatan kadın mı?" sorusuna sert yanıt vermişti. Altuğ, konuyla ilgili şu açıklamaları yapmıştı:

        Sana ne ya da kime ne? Neden böyle bir açıklama yapma ihtiyacım var? Ben ilk kocamla evlenirken 'Niye seviyorsun?' diye sordunuz mu? Boşanırken niye soruyorsunuz? Üstelik de boşanan benim! Hayatımın hiçbir döneminde beraberliklerimle ilgili çok açıklamalar yapan kadın olmadım. Evlendiğim zaman 'Niye evlendin?' diye kimse sormadı, boşanırken sorma hakkı oldu. Biliyorsun, bu bizim çok sevdiğimiz bir şeydir. Evlenirken 'Niye evleniyorsun?' diye sormaz ama 'Çocuğu ne zaman yapacaksın, o mu oldu?' diye sorar, 'Bu mu?' diye sorar. Kaldı ki ben birinin yuvasını mı bozmuşum? Ben kendi evliliğimden vazgeçtim! Dolayısıyla bu beni ve onu ilgilendirir. Acayip olanı ise ne o, ne ben hiç açıklama yapmadık. Herkes konuştu. Konuşmaya istedikleri gibi devam edebilirler, biz ne yaşadığımızı biliyoruz. Hele üzerinden 17 sene geçmiş ve 14 senedir başka bir adamla beraberim, evliliğim var, çocuğum var. Tekrar geriye dönüp, bunları konuşmak gereksiz ve saçma.

        5

        "KOVULMUŞUM GİBİ GÖSTERİLDİ"

        Boşanma süreci ile ilgili konuşan Pınar Altuğ, "Dipten nasıl çıktın?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

        Dibe vurmadım ki... Basın işler yolunda gitmediğinde onu daha büyütmeyi ve daha kötü göstermeyi sever, bu bir gerçek. 'Ay ne kadar mutlular' diye atılan bir başlık yerine 'Boşanıyorlar mı?' daha caziptir; negatif insanlara daha cazip gelir. Çocuklar Duymasın’da oynarken evet, bir boşanma kararı aldım. Ailemden önce Birol Güven'e açıkladım. (Çocuklar Duymasın dizisinin yapımcısı) Güven'i aradım, 'Biz boşanma kararı aldık, bunun diziyi etkileyeceğini ya da başka bir yön vereceğini düşünüyorsan ben ayrılabilirim' diye. O da 'Ben böyle bir şeye ihtiyaç duymuyorum, burada anneyi oynayabilirsin' ya da şöyle diyeyim, ben dizide hayat kadınını oynasaydım benim namuslu bir evliliğim olamayacak mıydı? Ya da ben katili oynasaydım, akıl hastası bir kadını oynasaydım, normal bir anne olamayacak mıydım? Olabilir mi böyle saçma bir şey? Böyle bir yük, böyle bir koşullandırma kimsenin üzerine konulamaz ama ben, yine de teklif ettim ama öyle bir şey oldu ki...

        Çocuklar Duymasın benim için çok kıymetli, başka bir şeyler onun üzerine konuşulmamalı. Biz el sıkıştık ve ben gittim. Benim gidişim ben gönderilmişim, kovulmuşum olarak lanse edildi. Çünkü bu daha eğlencelik bir haber. Ben kendim gidince olmuyor! Ben kendim Birol’a 'Ben gidiyorum' dedim, o da 'Tamam, git' dedi. Benim gidişim böyle bakıldığı zaman çok onurlu ve gururlu bir durum ama kovulmam daha iyi bir haber. Biz yaşadığımız biliyoruz. Biz bu kadar düşman olsaydık seneler sonra yeniden bir araya gelir miydik? Mesela Karadağlı, hep, 'O gün sen giderken ben yanında gelmeliydim ya da gitmemeliydin. Senin elini tutmalıydım.' der ama o gün ki aklımızla bunu beceremedik. Bugünkü aklımızla bunu düşünebiliyoruz.

        6

        "SOKAKTA 'MELTEM' DEYİNCE DÖNÜP CEVAPLIYORUM"

        Başka dizilerde de oynadım. Sadece Çocuklar Duymasın’da değil; üstüne üstlük Çocuklar Duymasın’dan ayrıldığım ve tekrar başladığım sürenin aralarında başka dizilerde oynadım ama, Çocuklar Duymasın Türkiye için o kadar başka ki Türkiye için, birçoğumuzun aklında kalmadı bu işler... Ben Meltem’i o kadar kabul ettim ki, sokakta 'Meltem' deyince gayet dönüp, cevap veriyorum. Ben bu kadar uzun süre bir karakteri oynayabilmeyi ve ekranda olabilmeyi bir başarı olarak görüyorum. Elbette başka işler de olabilirdi, hala olabilir. Daha buradayız bir yere gitmiyoruz, o olmasaydı bu olsaydı diye düşünmedim bugüne kadar.

        7

        Öte yandan oyuncu Pınar Altuğ, Umut Elçioğlu ile 2000 yılında nikah masasına oturmuştu. İkili, 2003 yılında sürpriz bir şekilde boşanmıştı.

        8

        Altuğ, 2008 yılında ise Yağmur Atacan ile evlenmişti. Mutlu evlilikleri süren çiftin Su adında bir kızı bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ