Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tarkan konseri canlı yayınlanıyor mu ve hangi kanalda? 9 Eylül Tarkan İzmir konseri canlı yayın izleme linki ekranı
        1

        Bu akşam İzmir'de konser verecek Tarkan'ın konserinin canlı yayın ekranı araştırılıyor. Son olarak Megastar'ın konser vereceği Kordonboyu Cumhuriyet Meydanı'ndaki sahne platformu çöktü. Yaşanan olayın ardından konser alanı değiştirildi. Konsere saatler kala ise "Tarkan konseri canlı yayın nereden, hangi kanaldan izlenebilecek?" sorusu araması sıklaştı. İşte Tarkan İzmir konseri hakkında detaylar...

        2

        TARKAN İZMİR KONSERİ CANLI YAYINLANACAK MI?

        İzmir'in Kurtuluşu’nun 100. yılında sahne alacak Tarkan'ın konseri hakkında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Tunç Soyer İzmir'in Kurtuluşu’nun 100. yılında sahne alacak Tarkan'ın konseri hakkında şunları söyledi:

        “9 Eylül coşkusuyla tek yürek oluyoruz. 100. yıl kutlamalarımızı TV kanallarından, İzmirtube Youtube kanalından ve sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak takip edebilirsiniz.”

        3

        9 EYLÜL İZMİR TARKAN KONSERİ NEREDE YAPILACAK?

        İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü olan 9 Eylül'de sahneye çıkacak olan Tarkan'ın konserine on binlerce kişinin katılması bekleniyor. Konser İzmir'de Gündoğdu Meydanında yapılacak. Konser alanında hazırlıklar şimdiden başladı.

        4

        İZMİR 9 EYLÜL TARKAN KONSERİ ÜCRETSİZ Mİ?

        9 Eylül'de İzmir'de on binlerce hayranıyla bir araya gelecek olan Tarkan'ın konseri ücretsiz olacak. Tarkan konserine tüm vatandaşlar davetli.

        Tarkan: "9 Eylül'de Kordon Boyu'nda görüşmek üzere"

        Tarkan'dan dev konser için sosyal medyadan paylaşım geldi. Tarkan paylaşımında “İzmir'in kurtuluşunun 100. yılını, bu çok özel günü beraber kutlamak ve yıllar sonra bu konserle sizlerle yeniden buluşmak çoook heyecanlı. Sizleri ve o müthiş enerjinizi çok özledim, iple çekiyorum. 9 Eylül'de Kordon Boyu'nda görüşmek üzere” notu düştü.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ