Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Taylor Lautner adaşı Taylor Dome ile evleniyor! - Magazin haberleri
        1

        Adaşı Taylor Dome ile evlilik hazırlığı yapan ABD'li oyuncu ABD'li oyuncu Taylor Lautner (30), samimi açıklamalarda bulundu.

        2

        İKİSİ DE 'TAYLOR LAUTNER' OLACAK

        The Kelly Clarkson Show'a konuk olan Lautner, kendisiyle aynı adı taşıyan nişanlısının nikahın ardından resmi olarak kendisinin soyadını kullanmaya başlayacağını söyledi. Yani Taylor Dome'ın da adı ünlü aktör gibi 'Taylor Lautner' olacak.

        3

        "BİZ GERÇEKTEN DE AYNI KİŞİ OLACAĞIZ"

        Lautner, bu konuda nişanlısı Taylor Dome ile konuştuklarını anlattı. Ünlü aktör Dome'a "Gerçekten bu soyadıyla ilgileniyor musun? Çünkü zaten ikimiz de aynı ismi taşıyoruz. Yani işler gelecekte daha karmaşık olacak." dediğini belirtti. Taylor Lautner sonra da şakayla karışık "Biz gerçekten de aynı kişi olacağız." ifadelerini kullandı.

        Aktör, nişanlısı Taylor Dome ile kendisinden söz eden insanların, onları karıştırmamak için "dişi Taylor" ve "erkek Taylor" diye söz ettiklerini söyledi.

        4

        2018 YILINDA TANIŞMIŞLARDI

        2018 yılında tanışan Lautner ve Dome, aynı yıl flört etmeye başlamıştı. Çift, aşklarını gözlerden saklamayıp birlikteliklerini yaptıkları paylaşımlarla sosyal medyaya taşımıştı. Taylor Lautner ile Taylor Dome, evlilik yolunda ilk adımı atarak, 2021 yılında nişanlanmıştı.

        5

        "BİZİ KARDEŞİM TANIŞTIRDI" DEMİŞTİ

        Taylor Lautner, daha önce People'a verdiği bir röportajda nişanlısıyla kız kardeşi Makena Moore aracılığı ile tanıştığını açıklamıştı. Lautner, "Kardeşim Makena bizi tanıştırdı. Beni aradı ve dedi ki: 'Gelecekteki eşini buldum. Bu kızla tanışmalısın." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "GÖSTERİŞLİ BİR EVLİLİK TEKLİFİ İSTEMEDİ"

        Lautner, Access Hollywood'a verdiği röportajda da nişanlısına yaptığı evlilik teklifini şu sözlerle anlatmıştı:

        Taylor gösterişli bir evlenme teklifi istemediğini söylemişti. Ben yemek pişirmeyi severim. Sonra yemeğimizi mutfakta yeriz. Evlilik teklifini de onun istediği gibi yaptım.

        7

        "EVET' DEMESİ BEKLENENDEN UZUN SÜRDÜ"

        Lautner uzun bir çalışma gününün sonunda sevgilisi Taylor Dome'u çiçek buketleri ve mumlarla karşıladığını ve birlikte yaşadıkları evde evlilik teklif ettiğini sözlerine eklemişti.

        Ünlü aktör, sevgilisinin bu teklife uzun süre yanıt veremediğini çünkü ağlamaya başladığını söylemişti. Lautner, "Aslında 'Evet!' demesi beklenenden uzun sürdü. O kadar çok ağlıyordu ki bana doğru yürüyemedi bile." demişi.

        8

        "HAYATIMIN GERİ KALANINI SENİNLE GEÇİRMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

        Çift, nişanlandıklarını da sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla duyurmuştu. Lautner, "bütün hayallerinin gerçekleştiğini" belirtmişti. Taylor Dome da "Hayatımın geri kalanını seninle geçirmek için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        9

        HOLLYWOOD ÜNLÜSÜ DEĞİL BİR HEMŞİRE

        Öte yandan Taylor Dome, bir hemşire. Yani Dome, nişanlısı Lautner gibi Hollywood dünyasından değil.

        10

        ALACAKARANLIK FİLMİNDE OYNAMIŞTI

        Taylor Lautner ise bir döneme damgasını vuran 'Alacakaranlık' (Twilight) film serisinde canlandırdığı 'Jacob Black' rolüyle ünlenmişti.

        Film, Stephenie Meyer'ın 2005'te kaleme aldığı aynı adlı romandan uyarlanmıştı. Yönetmenliğini Catherine Hardwick'in üstlendiği filmin önemli rollerinde Robert Pattinson ile Kristen Stewart yer almıştı.

        11

        Setteki aşklarını gerçek hayata da taşıyan ve olaylı bir şekilde ayrılan Pattinson ile Stewart'ın yanı sıra oyuncu kadrosunda; Taylor Lautner, Nikki Reed, Ashley Green ve Jackson Rathbone gibi isimler yer almıştı.

        Fotoğraflar: AP, Instagram, Reuters.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ