Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Avrupa Theresa May istifasının ardından yine dans etti

        May, Avam Kamarası'nın 3 kez reddettiği Brexit anlaşmasına değinerek, "Milletvekillerini bu anlaşmayı desteklemeye ikna etmek için elimden gelen her şeyi yaptım. Ne yazık ki, bunu başaramadım. Üç kez denedim" demiş, konuşmasının sonunda gözleri dolan ve sesi kısılanMay, Başbakan olmanın hayatının onuru olduğunu belirterek, "Elimden gelenin en iyisini yaptım. Başbakan olarak arkamdaki kapıdan ilk adım attığımdan beri İngiltere'yi yalnıza ayrıcalıklı bir azınlık için değil, herkes için çalışan bir ülke yapmak ve referandumun sonucunu onurlandırmak için çabaladım. Sevdiğim bu ülkeye hizmet etme görevini büyük bir minnettarlıkla bırakıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        REKLAM

        Üst düzey isimlerin katıldığı The Henley Festival'de May'in İsveç'in kült müzik grubu ABBA'nın Dancing Queen ve Mamma Mia gibi şarkıları eşliğindeki dansı büyük beğeni topladı.

        Dans ederken çekilmiş görüntüsünün gif halini Twitter hesabından paylaşan May, 'aferin' notunu düştü.

        Brexit sonrası Afrika ülkeleri ile olan ticaret hacmini genişletmek amacıyla Güney Afrika Cumhuriyeti'ne gezi düzenleyen İngiltere BaşbakanıTheresaMay, ilkokul ziyareti sırasında sergilediğidansperformansı ile çok konuşulmuştu. Güney Afrika'da gerçekleştirdiğidansile eleştirilerin hedefi olan İngiltere BaşbakanıTheresa May, eleştirilere aldırmadan Kenya ziyareti sırasında yinedansetmişti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ