Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Tina Turner'ın ölüm nedeni belli oldu - Magazin haberleri
        1

        Güçlü ve kendine has gırtlak yapısıyla müzik dünyasında ayrı bir yer edinen Tina Turner (83), 24 Mayıs'ta vefat etmişti.

        2

        İsviçre'nin Zürih yakınlarındaki evinde hayatını kaybeden Tina Turner'ın ölüm nedeni tespit edildi.

        Vefatıyla hayranlarını yasa boğan Tina Turner'ın doğal sebeplerden dolayı hayatını kaybettiği duyuruldu.

        3

        Uzun süredir mücadele ettiği bir hastalık sonrası hayatını kaybettiği belirtilen Tina Turner, hayatının son yıllarında kanser, inme ve böbrek yetmezliği gibi sağlık sorunları yaşamıştı.

        Tina Turner, mart ayında Uluslararası Dünya Böbrek Günü'nün önemli, olduğunu söylerken, "Çünkü böbrekler iflas eder. İşte bu yüzden bugün size söylüyorum: Böbreklerinize sevgi gösterin. Bunu hak ediyorlar" demişti.

        4

        BÖBREK NAKLİ OLMUŞTU

        Tina Turner, 2017'de eşi Erwin Bach'ın organlarından birini şarkıcıya bağışlamasıyla böbrek nakli olmuştu.

        5

        FELÇ GEÇİRMİŞTİ

        Ayrıca Tina Turner'a bir yıl önce de bağırsak kanseri teşhisi konmuştu. Sanatçı, 2013'te de felç geçirmiş ve yürüyemez hale gelmişti. Turner, felç geçirdikten 10 gün sonra hareket kabiliyetini yeniden kazanmayı başarmıştı.

        6

        Tina Turner profesyonel hayatı boyunca, müzik dünyasına kazandırdığı eşsiz eserlerle adından söz ettiren ve hit parçalarıyla dönemin en kalıcı kadın sanatçılarından biri oldu.

        1939 doğumlu ses sanatçısı, güçlü sesi ve tarzıyla "Rock'n Roll Kraliçesi" olarak adlandırılırken, söz yazarlığı, dansları ve oyunculuğuyla da adından söz ettirdi.