Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol TOFAŞ: 108 - Gaziantep Basketbol: 88 - Basketbol Haberleri

        Karşılaşmaya Erol Can Çinko ve Metehan Akyel'in dış atışlarıyla başlayarak 2. dakikada 7-3 skor üstünlüğünü sağlayan Gaziantep Basketbol karşısında TOFAŞ, Mejia ve Berk Uğurlu'nun 3 sayılık isabetleriyle etkili olunca 4. dakika 9-9 eşitlikle geçildi. Karşılıklı basketlerle devam eden çeyrekte set hücumlarında Barış Ermiş, pota altında Muhsin Yaşar ile etkili olan TOFAŞ, periyotu 30-27 önde tamamladı.

        İkinci çeyreğe baskılı oyunla başlayan TOFAŞ, Lojeski ve White'nin üçlükleriyle 14. dakikada farkı 7'ye (38-31) çıkardı. Özellikle boyalı alanda Muhsin Yaşar'ın sertliğiyle oyunda kontrolünü eline geçiren Bursa temsilcisi, 16. dakikada farkı çift hanelere yükseltti: 45-35. Dış atışlarda yüksek yüzdeyle oynamayan devam eden mavi-yeşilliler, soyunma odasına 57-42 önde gitti.

        Üçüncü çeyrekte tecrübeli basketbolcu Mejia'nın asist ve sayılarıyla kontrollü oyunu sürdüren TOFAŞ, 24. dakikada farkı 16'ya kadar çıkardı: 64-48. Neredeyse parkeye çıkan her oyuncusundan katkı alan Bursa ekibi, final periyotuna 79-65 üstün girdi.

        Son çeyrekte de iyi oyununu sürdüren TOFAŞ, maçtan 108-88 galip ayrıldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ