Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler TOGG MODELLERİ VE RENKLERİ | TOGG model isimleri ve renkleri neler? Türkiye'nin yerli otomobili TOGG hangi renkler, renk seçenekleri var? - Merak Edilenler Haberleri
        1

        Türkiye'nin büyüleyici güzelliklerinden ilham alarak tasarlanan Togg otomobil modelleri ve renkleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Togg Gemlik Kampüsü Açılış Töreni'ndeki açıklamaları sonrasında gündeme geldi. İşte Togg renkleri ve C-Sedan ve C-X Coupé'nin ilk görüntüleri...

        2

        CUMHURBAŞKANI ANADOLU KIRMIZISI İLE GELDİ

        Montaj tesisindeki tarihi ana tanıklık eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, seri üretim bandından inen Anadolu olarak isimlendirilen kırmızı renkteki C SUV ile tören alanına geldi.

        3

        Beyaz renkli Pamukkale adlı modelin yanına park ederek Türk bayrağı renklerine atıfta bulundu.Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sahnede Togg hissedarları karşıladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış öncesi Togg Teknoloji Kampüsü’nü gezdi ve test sürüşü yaptı.

        4

        C-SEDAN VE C-X COUPE'NİN İLK GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın twitter paylaşımının hemen ardından Togg da bir mesaj yayınladı. Mesajda ''İlk akıllı cihazımız C-SUV’u banttan indirirken, sizi çalışmaları planlarımız doğrultusunda devam eden C-Sedan ve C-X Coupé ile tanıştıralım istedik'' denildi.

        5

        İŞTE MERAKLA BEKLENEN TOGG MODELLERİ VE RENKLERİ

        "GEMLİK"

        6

        "KULA"

        7

        "KAPADOKYA"

        8

        "ANADOLU"

        9

        "PAMUKKALE"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ