Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON’un Arsin ilçesi açıklarında terk edilmiş halde bulunan balıkçı teknesinin sahibi Mehmet Ali Gürsoy (39) için arama-kurtarma çalışması başlatıldı.

        Arsin ilçesi açıklarında sabah saatlerinde balıkçılar tarafından denizde sürüklenirken fark edilen tekne, sahil güvenlik ekiplerine bildirildi. Bölgeye gelen ekipler, teknede yaptıkları incelemede; Mehmet Ali Gürsoy'a ait cep telefonu ve kişisel eşyaları buldu. Bunun üzerine kıyıdan AFAD, denizden Sahil Güvenlik Komutanlığı ve DEGAK Sahil Güvenlik Dalış Timi tarafından arama-kurtarma çalışması başlatıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler