Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor Fenerbahçe maçının yazar yorumları! TS FB MAÇ SONUCU - Futbol Haberleri
        1

        SERDAR ALİ ÇELİKLER: Sol bek kanat forvetten devşirme Deniz Türüç, stoperler defansif orta saha oyuncuları Gustavo ve Jailson.. Mehmet Ekici dahil tam 7 tane 6 numara oyuncusu var. Sol bek 1 kişi. Kruse et mi balık mı belli değil. Sağ bekin biri artık memlekete dönme planlarında diğeri 35 yaşında. Kaleci acemi. Yedek santrfor bitirilmiş ya da zaten bitikti..

        2

        İşte Comolli-Ali Koç ve Ersun Yanal isimlerinin Fenerbahçe'ye bıraktığı enkaz bu. Bu enkaz daha çok hoca yer.

        3

        Her ama her maçta öne geçtikten sonra takımı geri çeken ve her ama her seferinde gol yiyen, 2 gol atıldığından galip gelindiği için eleştirilmeyen Hüseyin Çimşir'in takımı yine geriye çekmesiyle Vedat'ın attığı gol tur umudunu sürdürdü.

        4

        Favori hala Trabzonspor. Çünkü 2. maçta stoper yine Jailson olabilir.. Kadro planlaması berbat ama Jailson ve Tolga inadı da cabası. Yine ilk golde Sörloth'a asist yapmayı becerdiler!

        5

        AHMET ÇAKAR: Jailson-Gustavo ortak hatayı yapıverdiler ve tabii Sörloth panzer gibi girdi araya, gitti golünü attı. Özellikle bu Jailson denen oyuncunun kaçıncı hatası! İkinci golde de sağdan Ekuban kaçtı, Novak ki Türkiye'nin en çok gol atan sol beki, iyi vurdu ve gol geldi.

        6

        Rövanşlı maçlarda 2-0 mükemmel bir sonuçtur. Ama 2-1 özellikle o deplasman golünü atan takım için harika sonuç. İşte Trabzonspor, son 15 dakika durdu. Fenerbahçe gelmeye başladı. Trabzonspor'un en büyük sıkıntısı defanstaki yerleşim hataları.

        7

        ERMAN TOROĞLU: Futbol hatalar oyunu, 90 dakikaya baktığınız zaman tur için net bir şey söyleme şansınız yok. Kendi sahanda rakibini 1-0 yenmek büyük avantajdır. 2-1 yenmek ise büyük avantaj değildir, sadece avantajdır. Trabzonspor'un attığı birinci golde yüzde yüz defans hatası var. Sörloth çıktı, güzel bir plaseyle topu filelere yolladı.

        8

        Peki Fenerbahçe'nin attığı gol, o da yüzde yüz kaleci hatası. Kaleci böyle pozisyonlarda arada kalmayacak. Ya çıkacak, ya bekleyecek; arada kalırsan topu ağlarında görürsün. İlk yarı sıkıcı bir maç, ikinci yarı ise güzel. Hakem soğukkanlı maç idare etti, kötü de idare etmedi.

        9

        İşine son verilen teknik adam bu maçta saha kenarında. Hangi futbolcuların teknik adamın arası iyi, hangilerinin kötü. Sorun var! Yeni teknik adam kim olacak. Bütün bunlar, sahada mücadele eden futbolcunun kafasında hep bir soru işareti. Bu maçı da Fenerbahçeli oyuncular bu sorularla oynadılar. Bu kolay değildir.

        10

        CEM DİZDAR: Fenerbahçe defansının zincirleme hatasında Sörloth golü bulunca Fenerbahçe çözüldü. Peşinden yine bir toplu yerleşim hatası ve yine gol!.. Nihayet dümdüz giden oyuna oyuna Ferdi ve Zajc’ı dahil ederek takımına bir parça beceri katmayı düşündü Yanal. O da golü getirdi.

        11

        Sonuçta tur için avantaj kabul edilen golü buldu Fenerbahçe ama oyunu o denli vaatkar mı, işte soru bu? Beri yandan rövanş tarihi 21 Nisan’a kadar iki takımın köprülerinin altından çok su akacağı da aşikar!..

        12

        DENİZ ÇOBAN: Hakemin, maçın hemen başında Sosa’nın Falette’e yaptığı faulü hoş görmesi kabul edilemez. Sosa dizini bilinçli şekilde öne doğru çıkartarak, Falette’e sınırları zorlayan bir faul yaptı. Minimum sarı olmalıydı ama Uğurlu kart göstermemeyi terci etti.