Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Trump'ın kitabı bestseller oldu: İzin almadan ünlü isimlerin mektuplarını paylaştı | Dış Haberler
        3

        İngiliz The Telegraph da, Kral Charles ile ilgili olan yazışmaların kraliyetin onayı olmadan dahil edildiğini belirtti.

        4

        Habere göre, dönemin Prensi Charles'ın 1995 yılında gönderdiği mektupta Trump'a Florida'daki Mar-a-Lago'daki onursal üyeliği için teşekkür ediliyor ve Londra'ya davet ediliyor.

        5

        Kitapla ilgili bilgilerin yer aldığı Amazon sayfasında, "Trump'a Mektuplar, Başkan Trump ve ABD ve dünyayı şekillendiren sayısız dünya lideri, ünlüler, sporcular ve iş liderleri arasındaki inanılmaz özel yazışma koleksiyonunun bir bölümünü ortaya koyuyor" ifadelerine yer verildi.

        6

        Kitabın baskısını yapan yayınevi Winning Team Publishing'in sayfasında ise "Başkan Richard Nixon'dan Prenses Diana'ya ve Hillary Clinton'dan Başkan Kim Jong Un'a kadar hiç bir kitap, 'Trump'a Mektuplar' kadar tarihe bir bakış sunamaz!" sözleri yer aldı.

        7

        Yayınevi, eski ABD Başkanı'nın görevden ayrıldıktan sonra yazdığı ikinci kitabında, her mektubu özenle seçtiğini ve yorumladığını kaydetti.

        8

        Yayınevinin sipariş sayfasında Trump'ın son kitabının imzalı versiyonunun 399 dolara satışa sunulduğu görüldü.