Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Tuba Büyüküstün güzellik sırrını açıkladı - Magazin haberleri
        1

        Onur Saylak ile yollarını ayırmasının ardından Umut Evirgen ile aşk yaşamaya başlayan oyuncu Tuba Büyüküstün, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sebebiyle kendisini önlem amaçlı evde karantinaya aldı.

        2

        Bütün vaktini evde kızları Maya ve Toprak ile geçiren Büyüküstün, YouTube hesabından canlı yayın açarak sevenleriyle buluştu.

        3

        Hayranlarıyla sohbet eden Büyüküstün, bir takipçisinin "Güzelliğinizin sırrı ne?" sorusuna yanıt verdi.

        4

        Sadece yüzünü yıkayıp, krem sürdüğünü belirten 37 yaşındaki Tuba Büyüküstün, "Daha fazlası için çok tembelim" ifadelerini kullandı.

        5

        Tuba Büyüküstün, geçtiğimiz günlerde şiddet gören kadınların durumunu anlatan bir projede yer alıp almayacağıyla ilgili olarak şunları söylemişti:

        6

        Aslında bu derin bir konu. Kendi aramızda da konuşuyoruz. Günümüzde kadınlar fiziksel ya da psikolojik şiddete uğruyor. Aslında yanımızda kimse olmadığı için psikolojik şiddeti kimse de görmüyor ama bunu küçümsememek gerek.

        En az fiziksel şiddet kadar, insanın içini çürüten bir şey bu durum. 'Haydi, dikkat çekelim' diyerek yapılacak bir şey değil. Eğer anlatılacak bir konu varsa, yapılır tabii ki.

        7

        Büyüküstün, bir soru üzerine yıllardır kıyaslandığı meslektaşı Beren Saat'i tanıdığını söylerken, yorum yapmaktan kaçınmıştı.

        8

        Oyuncu, 2014-2015 yılları arasında yayınlanan 'Kara Para Aşk' dizisindeki rol arkadaşı Engin Akyürek'le bir projede tekrar oynamak istediğini açıklamıştı.

        9

        Büyüküstün, konuyla ilgili şunları söylemişti:

        Bir dönem üniversitelerde bile incelenmişti o iki karakterin arasındaki durum. İlişki açısından çok gerçekçi görünüyor, etkileyici diye. Engin ile tekrar oynamak isterim tabii ki.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ