Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Biyografi Tuğba Ekinci kimdir? Tuğba Ekinci kaç yaşında, nereli?

        Tuğba Ekinci kimdir? Tuğba Ekinci kaç yaşında, nereli? soruları ünlü şarkısı ile ilgili bilgi edinmek isteyenlerin gündeminde. Herkesin 2005 yılında çıkardığı O Şimdi Asker şarkısıyla tanıdığı Tuğba Ekinci, şimdi de yeni şarkısı Son dakika'nın klibini duyurmak için verdiği pozla konuşuluyor. Tuğba Ekinci'nin hayatından detaylar haberimizde.

        TUĞBA EKİNCİ KİMDİR?

        Tuğba Ekinci 9 Haziran 1977' Kars doğumlu. Şov dünyasına girişi Osman Sınav'ın Ekinci'yi keşfetmesiyle oldu. Bodrum'da 'Mavi Düşler' dizisini çekerken Ekinci'yi gördü ve teklifte bulundu. Çarkıfelek'te bir süre hosteslik yaptı. Kral TV'de VJ oldu. 1994'te Güzellik Yarışması'na girdi, elemeleri geçti ve ilk 20 aday arasında yer aldı. Babasının izin vermemesi sonucu yarışmadan çekilmek zorunda kaldı. Erol Köse ile tanışması şarkıcılık kariyerinin başlangıcı oldu. 2005'de çıkardığı O Şimdi asker albümündeki aynı isimli çıkış parçası ile adını kitlelere duyurdu. Özcan Şenyaylar'dan özel şan dersleri aldı. Buzda Dans yarışmasının finalisti idi.

        Pendik Lisesi mezunudur. Annesi hemşire, babası İTÜ mezunu inşaat mühendisidir. Fatih Özbilen ile bir süre evli kaldıktan sonra boşandı. Tuğba Ekinci'nin eski sevgilileri arasında 'Karadağlar'ın Gülali'si İbrahim Çelikkol ve Ümit Cem Şenol yer alıyor.

        TUĞBA EKİNCİ'NİN ALBÜMLERİ

        2005: O Şimdi Asker

        2007: Boynuz

        2008: Condom

        2010: Yanma Demezler

        2011: 100 Derece

        2013: Hadi Kızım

        2014: Git Git Gör Gününü

        2016: Para Babası

        2018: Türkiye'nin Aslanları

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ