Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor 2020 Avrupa Şampiyonası EURO 2020 MAÇLAR: Türkiye - Galler maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte muhtemel 11'ler ve A Grubu puan durumu - Spor Haberleri - Futbol Haberleri
        1

        A Milli Takım, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) A Grubu ikinci maçında bu akşam Galler ile karşı karşıya gelecek.

        2

        MAÇ 19.00'DA TRT 1'DEN YAYINLANACAK

        Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve TSİ 19.00'de başlayacak karşılaşmada Portekizli hakem Artur Dias düdük çalacak. Karşılaşma TRT 1'den naklen yayımlanacak.

        3

        SAKAT OYUNCU YOK

        Ay-yıldızlı ekipte Galler karşılaşması öncesinde sakat oyuncu bulunmuyor.

        4

        32 BİN SEYİRCİ BEKLENİYOR

        Bakü Olimpiyat Stadı'ndaki karşılaşmayı yaklaşık 32 bin taraftarın tribünden izlemesi bekleniyor.

        5

        A Grubu'nda günün diğer maçında ise İtalya ile İsviçre TSİ 22.00'de Roma Olimpiyat Stadı'nda karşılaşacak.

        6

        LİDER İTALYA

        Grupta ikinci maçlar öncesinde İtalya 3 puanla lider durumda bulunurken, Galler ve İsviçre 1'er puana sahip. Türkiye'nin ise puanı bulunmuyor.

        7

        SON MAÇ 4 GÜN SONRA İSVİÇRE İLE

        Ay-yıldızlı ekip, A Grubu'ndaki son maçında ise 20 Haziran'da TSİ 19.00'da Bakü Olimpiyat Stadı'nda İsviçre ile karşı karşıya gelecek.

        8

        GALLER İLE 24 YIL SONRA!

        Türkiye, Galler ile bugüne kadar 6 kez karşı karşıya geldi. Milliler, tamamı resmi olan bu maçlarda 2 galibiyet, 3 yenilgi ve 1 de beraberlik yaşadı.

        9

        Ay-yıldızlılar, Galler'le son olarak 20 Ağustos 1997 tarihinde karşılaştı. 1998 Dünya Kupası Elemeleri'nde Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan ve tam 10 golün atıldığı maçı milliler 6-4 kazanmıştı.

        10

        Dördü Dünya Kupası Elemeleri, 2'si Avrupa Şampiyonası Elemeleri olmak üzere geride kalan 6 maçta 7 gol atan ay-yıldızlı ekip, kalesinde ise 10 gol gördü.

        11

        DEĞİŞİKLİKLER BEKLENİYOR!

        İtalya'ya karşı 3-0 kaybeden ve kendi futbolunu ortaya koyamayan A Milli Takımımızda değişiklikler bekleniyor. İtalya karşısında sahaya ilk 11'de çıkan Merih Demiral ve Yusuf Yazıcı, gerçekleştirilen son taktik antrenmanda ilk 11'de yer almadı.

        12

        Şenol Güneş'in ilk 11'de İrfan Can Kahveci ya da Cengiz Ünder'den birine forma vermesi bekleniyor. Diğer değişiklik ihtimalleri ve muhtemel 11 ise şöyle:

        22

        CENGİZ ÜNDER

        23

        BURAK YILMAZ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ