Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Tuvana Türkay: 9 yaşında ünlü oldum - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz aylarda iş insanı Erdem Özün ile yeni bir ilişkiye yelken açtığına ilişkin haberlerle gündeme gelen oyuncu Tuvana Türkay, takipçilerinden gelen soruları yanıtladı.

        Instagram'da 1 milyondan fazla takipçisi bulunan Türkay, "Kaç yaşında oyuncu oldun?" sorusuna yayınladığı fotoğraf ile yanıt verdi. Oyuncu Hakan Vanlı ile birlikte yer aldığı eski bir kareyi yayınlayan Tuvana Türkay, gönderisine "9" notunu düştü.

        2

        "YAZ İÇİN FİLM PROJEMİZ VAR"

        Radyo Televizyon Sinema Bölümü'nden mezun olan Türkay, "Yeni film gelebilir mi?" sorusuna, "Yaz için film projemiz var ama önce dijital için hazırladığımız bir geliyor" şeklinde yanıt verdi.

        3

        "İYİYE ODAKLANIYORUM"

        İlk başrolünü "Eksik Sayfalar" adlı dizi ile üstlenen oyuncu, takipçisinin, "Size karşı gelen kötü yorumları nasıl karşılıyorsunuz?" sorusuna yanıt verdi.

        Tuvana Türkay, "3 tane kötü yorum geliyorsa 300 tane iyi yorum geliyor. İyiye, güzele odaklanıyorum. Sevmediğini söyleyen de karşılaştığımızda salıveriyor ayrıca..." ifadelerini kullandı.

        4

        En sevmediği insan tipini de açıklayan Türkay, "Ukala ve karşısındakini dinlemeyen..." dedi.

        En sevdiği rengin mavi olduğunu söyleyen oyuncu, aşk hayatıyla ilgili gelen soruya da 'Yalnızım'yanıtını verdi.

        5

        Tuvana Türkay, son olarak kendisine, "Çocukluk fotoğrafın var mı?" sorusunu yönelten kullanıcıya ise yayınladığı bu kare ile cevap verdi.

        Yemek konusunda da konuşan Türkay, "İçinde yoğun olarak patates olan bütün yemekleri severim" dedi.

        6

        "CİĞERİMDE HASAR BIRAKTI"

        Geçtiğimiz haftalarda testinin pozitif çıktığını açıklayan oyuncu koronavirüsü yenmişti.

        Süreci çok zor geçirdiğini söyleyen ve takipçilerini uyaran Tuvana Türkay, "Kendimi her şeyden sakınıp, çok dikkat ederken evimde virüse yakalandım. Hastalık sürecini çok ağır geçirdim. Şu anda testim negatif ama hastalığın ciğerimde yarattığı hasar ve tahribat nedeniyle evimden çıkmıyorum. Bu hasarın da kısa sürede geçeceğine inanmıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        7

        AŞKI İNGİLTERE'DE BULDU

        Futbolcu Alper Potuk ile evlenmesi beklenirken bir anda ilişkisini sonlandıran Tuvana Türkay, yeni bir aşka yelken açmıştı. Gönlünü iş insanı Erdem Özün'e kaptıran Türkay, Londra'da yaşayan sevgilisinin yanına gitmişti.

        8

        TUVANA TÜRKAY HAKKINDA

        1990 yılında Bulgaristan göçmeni bir ailenin kızı olarak İstanbul'da doğan Tuvana Türkay, Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun oldu.

        2009'da yayınlanmaya başlayan "Ayrılık" dizisinde Kevok karakterini, 2011-2012 yıllarında ise "Yer Gök Aşk" dizisinde Bade Palalı karakterini canlandırdı. 2014-2015 yılında "Kara Para Aşk" dizisinde Bahar Çınar karakterine hayat verdi.

        Oyunculuğun yanı sıra şarkıcılıkla da ilgilenen Türkay, 2015 yılında Enbe Orkestrası'nın albümünde sözü müziği kendisine ait olan "Ara Ne Olursun" isimli parçayı seslendirdi. Oyuncu, daha sonra Mustafa Ceceli aranjörlüğünde "Tuana" şarkısını coverladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ