Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Üç Kız Kardeş 28. bölüm izle full! Kanal D ile Üç Kız Kardeş dizisi son bölümü izle tek parça ve kesintisiz
        1

        Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Eda Teksöz oturuyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan "Üç Kız Kardeş" dizisinin senaryosunu ise Betül Yağsağan kaleme alıyor. İşte Üç Kız Kardeş dizisi 28. son bölüm özeti hakkında merak edilenler...

        2

        ÜÇ KIZ KARDEŞ 28. BÖLÜM İZLE!

        Üç Kız Kardeş 28. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. Üç Kız Kardeş son bölüm izlemek için Kanal D'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

        3

        ÜÇ KIZ KARDEŞ 28. BÖLÜM ÖZETİ

        Türkan, yaşadığı acı kaybın hesabını sormak, Mine’ye yaptıklarının bedelini tek tek ödetmek için Somer’le birlikte küçük bir oyun kurar. Amacı Mine’ye suçunu itiraf ettirip, hapse göndermektir.

        Öte yandan annesi ve babasının öldüğünü öğrenerek kendini yollara vuran Mesut, Sadık ve Nesrin’in hiç hesaba katmadıkları bir gerçekle yüzleşmelerine neden olur. Nesrin, gururu ve ailesi arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ