Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Üç Kız Kardeş 42. bölüm izle full! Kanal D Üç Kız Kardeş dizisinin son bölüm izle tek part ve kesintisiz
        1

        Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Eda Teksöz oturuyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan "Üç Kız Kardeş" dizisinin senaryosunu ise Betül Yağsağan kaleme alıyor. İşte Üç Kız Kardeş dizisi 42. son bölüm özeti hakkında merak edilenler...

        2

        ÜÇ KIZ KARDEŞ 42. BÖLÜM İZLE

        Üç Kız Kardeş 42. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. Üç Kız Kardeş son bölüm izlemek için Kanal D'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

        3

        ÜÇ KIZ KARDEŞ 42. BÖLÜM ÖZETİ

        Somer’in restoranı satın alması da Türkan’ı barışmaları yönünde ikna etmeye yetmez. Türkan inatçı tavrını devam ettirdikçe, Somer’in de artık sabrı taşmaya başlar. Mustafa ve Derya ise, Sevilay’ın intihar girişimi sonrasında tekrardan bir yol ayrımına gelirler.

        4

        Fatih’in Kalenderlerin evine yerleşmesiyle birlikte Nesrin’in tüm düzeni altüst olur ve Nesrin, Fatih’le ilgili yeni bir karar alır. Rüçhan’ın karakolda olması, birbirlerine dargın Somer ve Türkan’ı yeniden bir araya getirir ve Türkan, bu süreç boyunca Somer’i yalnız bırakmaz. Rüçhan ise hayatının en büyük sınavlarından birini verirken, çok daha sertleriyle sınanacağından habersizdir.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ