Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Üç Kuruş son bölüm tek parça izle! 11 Nisan Show TV ile Üç Kuruş 22.yeni bölüm full tek parça izle!
        1

        Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade ve Aslıhan Malbora'nın yer aldığı Show TV'nin sevilen dizisi Üç Kuruş'un 22. bölümü yayınlandı. Diziyi kaçıran ve yeniden izlemek isteyen izleyiciler için kesintisiz izleme linkini haberimizde paylaştık. İşte, Üç Kuruş son bölüm linki...

        2

        ÜÇ KURUŞ 22. SON BÖLÜM İZLE

        Son bölümde Leyla'nın kınasının yakılma sahneleri ve Kılıç, Efe ile Kartal'ı izlerken "Düğüne icabet etmemek olmaz!" demesi dikkat çekiyor.

        "KIZ KARDEŞİNİN ÖLÜMÜNE SEBEP OLAN ADAM"

        Kartal ve Şahin'in nefes kesen kavgası gerilimi yükseltirken, Kartal'ın "Kız kardeşinin ölümüne sebep olan adam mı söylüyor bunu?" sözleri karşısında Şahin şoke oluyor. Leyla'ya ne olduğu büyük merak konusu olurken aksiyonun ve heyecanın hız kesmeyeceği bir bölüm izleyiciyi bekliyor.

        ÜÇ KURUŞ 22. SON BÖLÜM İZLE!

        3

        ÜÇ KURUŞ'UN 21. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Baybars'ın en gaddar hamlesi Kılıç, oyuna dahil olduğu gibi geçtiği yerlerde büyük yıkım bırakır. Kılıç'ın vahşeti Şahin'in gözünü korkutur. Şahin, Kılıç'ı saf dışı bırakmak için Neriman'la bir plan yapar.

        Kartal ve Efe düğün hazırlıklarıyla meşgulken Şahin'in oyunu Kartal ve Çetin'i karşı karşıya getirir. Kılıç'ın döndüğünü anlayan Çetin abisinin karşısına çıkar. İkili arasında yaşanan sert yüzleşme sonucunda Çetin, Kılıç'tan kurtulmak için Kartal ve Efe'ye hiç beklemedikleri bir teklifte bulunur.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ