Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ünlü isimlerden 'Hatay' tepkisi - Magazin haberleri
        1

        EZGİ MOLA

        Lanet olsun! Kendi başını yesin terör örgütü de! Bir bitmediniz ulan adiler, kötüler, pislikler! Yansın o yangında parmağı olanlar!

        2

        MUSTAFA CECELİ

        Terörist köpekler; her zaman kalleştiniz, her zaman şerefsizdiniz ve her zaman da korkaktınız. Hep tuzak kurdunuz, hep masumları öldürdünüz... Şimdi de ormanları ve içindeki canlıları katlediyorsunuz. Evet, ateşin çocuklarısınız ve cehennem ateşinde yanacaksınız.

        3

        NORM ENDER

        Ülkemin hayvanları ve ağaçları yanarken bile kınamak için taraf gözleyenler; bu memleketin çocukları gibi değil, 1922'de kaçarken İzmir'i yakanların torunları gibi davranıyorsunuz. Yangınlar söner ama gözünüzü kör eden nefretin ateşi sönmez gibi geliyor! Yazık...

        4

        GAMZE ÖZÇELİK

        Allah’ın laneti zalimlerin üzerine olsun.

        5

        İPEK TUZCUOĞLU

        Paylaşımları gördükçe insanın içi acıyor. Buna sebep olan caniler binlerce kişiye çektirdikleri bu çaresizliğin, acının beterini yaşasınlar. İnsanı, doğayı, canlıyı katleden bu zalimlik cezasız kalmamalı. Evsiz, barksız kalmanın ne demek olduğunu yaşamamıza gerek yok. Vicdanı olan herkes kendini hem vatandaşlarımızın, hem de doğada ki canlıların yerine koyup, derin bir acı hissedecektir...

        6

        ZAFER ALGÖZ

        Kim orman yakıyorsa elleri yansın diyorum. Yakılan yerleri orman olarak tekrar yeşertmezsek, imara, madenlere, otellere izin verırsek bu alçaklıklar durmaz.

        7

        HAYKO CEPKİN

        Ancak insanın insana yapabileceği bir kötülük bu... Diğer kötülükler zaten bunun ardı sıra diziliveriyor.

        8

        AŞKIN NUR YENGİ

        Hatay yanıyor, ciğerimiz yanıyor.

        9

        RASİM ÖZTEKİN

        İçimiz yanıyor...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ