Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Uzuvları olmadan doğan adamın hikayesi tüm dünyaya ilham veriyor!
        1

        Uzuvları olmadan doğan Paraguaylı bu adam, insan inancının mükemmel bir örneği haline geldi. Hikâyesi, azim ve iradenin aşamayacağı hiçbir engel olmadığını gösteriyor.

        2

        Tam ismi Pablo Acuña olan adam, uzuvları eksik şekilde doğdu. Babası olmayan Pablo, sadece annesine sahipti; annesi onu sevgiyle büyüttü.

        Pablo, durumuna rağmen normal bir yaşam sürmeye çabaladı. Yüzleşmek zorunda kaldığı zorluklara rağmen ilerlemek için sahip olduğu iki kızı onun motivasyon kaynağı oldu.

        Kızların annesi, çocukları Pablo'ya bırakarak taşınmaya karar verdi. Şimdi 26 ve 29 yaşında olan kızlar babaları ve büyükanneleri tarafından büyütülü.

        Pablo, hayatı boyunca ulaşım aracı olarak el arabasını kullandı. Kızı onun içinde uyuduğunu bile söylüyor, "Pratik olarak bacaklarına benzeyen el arabasında yaşıyor" diyor.

        3

        Bu ailenin kendine özgü durumu, babalarının şefkat ve özveri eksikliği için asla bir mazeret olmadı. Aksine, Pablo Acuña, kızları tarafından olayların olumlu yanlarını arayan örnek bir bekar baba olarak tanımlanıyor.

        Élida., babası hakkında şunları söylüyor: Babamı hiç üzgün görmedim. Her zaman neşeli ve hiç okula gitmemiş olmasına rağmen bana çok akıllıca tavsiyeler veriyor. O çok zeki bir insan, ona hayranım.

        Olayın detayları BrightSide'dan, fotoğraflar Twitter'dan alınmıştır.

        Haberi Hazırlayan: Başak Kanık

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ