Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Çocuk 'Vay! Dedi Baykuş'da anne-kız aynı sahnede

        İngiltere’de 60 yılı aşkın süredir çocukları tiyatroyla buluşturan dünyaca ünlü Little Angel Theatre’da sahnelenen “Wow! Said The Owl” adlı eserden uyarlanan yapım, dünyada ilk kez Zorlu Çocuk Tiyatrosu tarafından başka bir dilde sahneleniyor. Mehmet Zorlu Vakfı bünyesinde bugüne kadar 15 farklı oyunla 1 milyondan fazla çocuğa ulaşan Zorlu Çocuk Tiyatrosu, Mart ayında da minik izleyicilerle Zorlu PSM’de buluşmayı sürdürüyor.

        Özge Özder, anlatımı ve oyunculuğuyla minik izleyicileri büyülü ve öğretici bir dünyaya davet ederken, bu yolculukta ona kızı Luna da eşlik ediyor. Anne-kızın sahnedeki birlikteliği oyunun anlatım gücünü pekiştirirken küçük tiyatroseverler için özel bir deneyime dönüşüyor.

        Uyarlamasını Tim Hopgood’un, yönetmenliğini Joy Haynes’in üstlendiği “Vay! Dedi Baykuş” oyununda dekor ve kostüm tasarımlarını Fiammetta Horvat gerçekleştiriyor. Kuklalarını Keith Frederick’in, müziklerini ise Dominic Sales’in hazırladığı yapım; ışık, müzik ve kuklacılığı bir araya getirerek okul öncesi dönemdeki çocukların duyusal zekalarını destekleyen bir sahne dili sunuyor.

        “Vay! Dedi Baykuş”un 8-15 Mart, 19 Nisan ve 3-23 Mayıs biletleri passo.com.tr'de satışa çıktı.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Ivana Sert Dubai'den seslendi: Roket sesleri duymak kolay değil

        Cumartesi akşamı ABD-İsrail saldırısına misilleme yapan İran'ın füzeleri Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentine düşmüştü. Oğlu Kayon Ateş Sert ile Dubai'de bulunan Ivana Sert, yaşadığı korku dolu anları paylaştı; "Roket sesleri duymak kolay değil"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ